zaterdag 26 januari 2008

In de wandelgangen

Ik weet niet hoe u het vind maar ik vind de winkelpromenade op zaterdagmiddag vaak bere- en beregezellig. Contstant gesprekjes, mensen groeten je en als je niet uitkijkt vergeet je allerlei boodschappen weer mee naar huis te nemen.

Ook vandaag weer een paar mensen die iets met de BOB te maken hebben (gehad) gesproken. Zo was er een die heel graag de link van deze weblog wilde hebben omdat hij had gehoord dat er 'vreselijke' dingen op zouden zijn gezet door mij. Het is weer geweldig! Ik krijg niks anders dan complimenten voor het opstarten en onderhouden van de weblog. Kritiek en zwartmakerij blijkt niet rechtstreeks te gaan maar viavia. Het is precies wat ik gisteren of eergisteren hier beschreef over ' het probleem van Beijum.' Geen transparantie, geen eerlijkheid en geen open kaart willen spelen. Natuurlijk moet er kritiek op deze weblog gegeven kunnen worden, het zou niet best zijn als dat niet kon. Evenals op de wijkkrant want "waarom publiceren ze nieuws van 4 weken oud op de voorpagina?", hoorde ik vandaag. Tja, beste mensen, ik ga er niet over. De sportiviteit gebiedt te zeggen dat hij er qua druk en foto's beter uitzag dan de vorige al was het m.i. wel een beetje een 'zie ons een goed doen'- show. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat er geen kritiek meer kan worden uitgeoefend zonder ontploffingsgevaar in de wijk. Wat mij betreft mogen mensen vernietigend uithalen naar mijn blog, als dat dan ook maar voor de krant op mag gaan. En niet bij kritiek al schreeuwend iemand verrot schelden in het winkelcentrum, zoals ik een paar weken geleden hoorde. Waar blijf je als je geen kritiek meer mag hebben?

Gelukkig heb ik er sinds vandaag weer een paar lezers bij en sommigen hebben Beijumnieuws bij hun favourieten staan. De teller staat al redelijk hoog!Ik hoor graag van iemand als hij of zij vind dat er gruwelijke verhalen op Beijumnieuws staan. Wel altijd even kijken of het onwelgevallig is wat er staat of een gebrek is om tegengeluiden te kunnen aanvaarden. Net als dat er op elke krant kritiek moet kunnen zijn moet dat ook op deze weblog mogelijk zijn!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe hoog staat de teller precies? Dat wil zeggen: Hoeveel individuele bezoekers en hoeveel pageviews zijn er nu gemiddeld zo'n beetje per dag?

Anoniem zei

Jammer dat je mijn vragen niet beantwoord. Dat geeft wel te denken over de aantallen.

Anoniem zei

Beste gelkinghe. Ik heb niet zo'n enorme behoefte om te pochen over het aantal. Wat is je behoefte om dit zo graag te willen weten? Ik stap trouwens binnenkort over op sitemeter, volgens mij kun je het aantal dan zelf volgen.

Anoniem zei

Beste Johan,
Je zegt zelf: "De teller staat al redelijk hoog!" Dat mag je dan geen opschepperij vinden, het zij zo, maar ik ben dan wel benieuwd naar wat je hoog vindt.

Anoniem zei

Beste Gelkinghe, ik heb ook heel wat dames versierd in mijn leven; ook die teller staat heel hoog. Maar goed 1156 visitors lijkt me redelijk hoog.