donderdag 28 augustus 2008

DEZE MANNEN HOUDEN ELKE WEEK SPREEKUUR

Van een attente Beijumer kreeg ik dit opgestuurd.

Ook voor de politie is het in de vakantie 'komkommertijd'. Er komen minder meldingen binnen en we kunnen de wijk met een gerust hart even overlaten aan een kleinere groep collega's. Veel buurtbewoners hadden de afgelopen periode ook vakantie en genoten van hun welverdiende rust. Ook wij hebben genoten van onze vakantie. De vakantie is echter weer voorbij en we gaan er weer met frisse moed tegenaan! U gaat onze nieuwsbrief dan ook weer regelmatig ontvangen. In deze nieuwsbrief vragen wij uw aandacht voor de recente autobranden aan de Wibenaheerd. Wilt u ons persoonlijk spreken? Wij houden iedere dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur spreekuur in de Wegwijzer (bibliotheek) aan de Ypemaheerd.Reacties en suggesties kunt u uiteraard ook weer aan ons mailen!Met vriendelijke groet,René Hofman, Klaas van Eeks en Eef Ekkelenkamp. http://politiegroningen.m7.mailplus.nl/aanmelden.html

1 opmerking:

Anoniem zei

In de nieuwsbrief van E-mail@lert Beijum van vandaag staat verder:

"Autobranden
De afgelopen weken zijn er een aantal auto's in de brand gestoken aan de Wibenaheerd. Dit is uiteraard erg vervelend voor de eigenaren van de auto's. Wij onderzoeken de zaak.

Onacceptabel
Uiteraard vinden wij dat dit soort zaken absoluut niet kunnen en voelen wij ons verantwoordelijk om de brandstichter(s) aan te houden. U mag daarom van ons verwachten dat wij onze uiterste best doen om de dader(s) op te sporen. Om dit te realiseren kunnen wij ook uw hulp goed gebruiken.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Heeft u iets over of misschien wel van de brandstichters gehoord? Of heeft u kort voor- en/of tijdens een autobrand wellicht iets verdachts gezien? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. U kunt ons en uw buurtbewoners hier enorm mee helpen.

Eventueel kunt u ook meldingen doen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Al uw informatie wordt dan vertrouwelijk behandeld." Einde citaat.