zaterdag 1 januari 2011

JAARWISSELING BEIJUM BEHEERST VERLOPEN

Uit de eerste mails kan ik opmaken dat "het feest" op Beijum West zowel niet als ook wel geslaagd genoemd mag worden
Geen muziek, geen gezelligheid, maar meer een broeierige stemming. Dat was was hoe de mailverstuurders overwegend reageerden. "Maar goed dat er geen ME op af is gekomen want dan was het zaakje geëscaleerd." En: "dit is veel goedkoper dan veel inzet van de politie, het tuig kon zich hier beheerst uitleven."
Tot nu toe- tien voor vier- zijn er geen meldingen over rellen en grootscheepse vernielingen binnen gekomen. Voorzichtig mogen we concluderen dat deze jaarwisseling in Beijum goed is verlopen. Op de - soms donkere- video ziet u jongerenwerker Anno de Jager nog in beeld. Hij is in z'n eentje grotendeels verantwoordelijk voor het goede verloop van de jaarwisseling 2010/2011. Een paar opstootjes waren er. Als op dat moment de ME zou zijn uitgerukt zouden er weer rellen zijn geweest. Het is een verstandige zet geweest om de jongeren die daarop belust waren, op de ME, dat die niet hun zin hebben gekregen.
(Ook korte flitsen vanaf Plein Oost en vanuit het Biljart Café. Beste wensen allemaal nog)

4 opmerkingen:

Karin.P. zei

Hoi Johan

Hoorde vandaag dat het Anno Jager is en niet Arno de Jager ;)

Anoniem zei

Behalve dat een auto in de fik is gegaan dat zetten jullie er niet bij

Johan Fehrmann zei

Beste Anoniem. Kun je even vermelden waar precies een auto in de fik is gegaan? Dan kunnen "we" dat er namelijk bij zetten.

Karin.P. zei

Ik las het ook op iemand zijn Twitter echter ik heb de 112medlingen terug gelezen en kon niks terug vinden.