vrijdag 30 september 2011

KUNST AAN HUIS IN BEIJUM 2011

Deelnemerslijst, klik groter
(Ingezonden)
In de groenste wijk van Groningen waar tal van kunstenaars wonen bundelen Pand49 en Kunstkamer WiCla hun krachten . Dit resulteert voor het 2e jaar in een zeer gevarieerde Kunst-aan-Huis route in Beijum en rand Hunze..



Op 1 en 2 oktober van 13-18 uur tonen 24 kunstenaars uit verschillende disciplines hun werk, zoals schilderijen, zijdekunst, foto’s, sieraden, beelden, glasobjecten, aquarellen en keramische vormgeving. Dit alles is te zien bij de kunstenaars aan huis en op locatie. Bij Kunstkamer WiCla en Pand 49 zijn gratis folders verkrijgbaar waarin een wandelroute is opgenomen die leidt langs de 16 adressen waar werken te zien zijn van alle 24 kunstenaars. Zo exposeren onder het thema “Variaties” 4 Beijumer kunstenaars heel divers werk in Kunstkamer WiCla.
Wil
Coby
Pand49 (Ypemaheerd 49) vormt het startpunt van deze kunstroute met een overzichtstentoonstelling waardoor u een indruk kunt krijgen van de kunst die u tijdens deze Kunst-aan-Huis route kunt zien. Deelnemers aan de Kunst-aan-Huis route zijn o.a. Koosje Zijlstra (aquarellen), Mirjam Wulfse (sieraden), Atje Straatsma (fotografie), Muk (houtsneden), Clary Bezemer (zijdekunst), Hans van Benten (schilderijen), George Hemeler (glasobjecten).
U bent van harte welkom!

Geen opmerkingen: