vrijdag 6 maart 2015

EEN GOED GEVULD AVONDJE LOTUSHEERD


Ongeveer 25 paranormaal geïnteresseerde mensen zaten gisteravond tot ongeveer 20.10 uur met spanning te wachten op medium Truus Knijn. Zoe ze komen? Of toch niet?
De avond zou om 20.00 uur beginnen, maar mevrouw Knijn was in nog geen velden of wegen te bekennen.
Zou er wat gebeurd zijn? Ze was telefonisch niet te bereiken en de wachtenden begonnen te vrezen dat hun avondje Lotusheerd de mist in zou gaan. De blogger was van plan tot aan het arriveren van het medium te blijven, omdat het allemaal iets langer duurde had hij even wat meer tijd om foto's te maken. Op de bovenste foto ziet u een gedeelte van de belangstellenden zitten wachten in de centrale ruimte van het Heerdenhoes, alwaar het paranormale avondje zou plaatsvinden. Op de linker foto ziet u twee dames iets op tafel leggen. Aan de hand van foto's of voorwerpen zou mevrouw Knijn immers paranormale waarnemingen vertellen, vragen over bijvoorbeeld een dierbare overledene bijvoorbeeld. Er lagen rouwkaartjes, ringen en foto's op tafel.

Op de rechter foto zit een dame die de toegangskaartjes verkocht. Boven haar is te zien dat het reeds 20.00 uur was. Waar zou mevrouw Knijn nou blijven? De man achter de kassadame was aan het bellen, niemand kreeg haar te pakken.

Voorzitter Saskia Smid van de Lotusheerd begon onrustig heen en weer te banjeren. Ze prepareerde zich erop om beschikbaar te zijn als vervangend medium. "Maar dat is niet wat de mensen willen, die komen voor Truus." Ze uitte om 20.10 uur een vreugdekreet toen iemand binnenkwam en vertelde dat de hoofdgast was gearriveerd. Die moest helemaal uit Enkhuizen komen en was rond Beijum een beetje verdwaald.

Mevrouw Knijn wilde liever niet (pontificaal) op de foto: "Daar hou ik niet van."
De zaal liep vol en de blogger verdween. Buiten maakte hij door het raam nog een foto van de zaal en de niet herkenbare hoofdgast. De aanwezigen waren verwachtingsvol, wie wil nou geen groet of opmerking van een overleden dierbare vanuit het 'Hiernamaals?'
Op de aankondigingsflyer staat o.a. Naast dat je wellicht een persoonlijke boodschap meekrijgt, kun je ook een gezellige avond verwachten. Ze geeft haar persoonlijke boodschappen door aan de hand van foto's van overleden dierbaren. Een uitgelezen kans om via Truus met ze in contact te komen.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Blogger, ken je 1 of meerdere bezoeksters toevallig persoonlijk?
Het zou toch zeer interessant zijn om hier een paar reacties van ze te lezen, waar ze hun bevindingen uit de doeken doen?!

Ben er benieuwd naar....

Anoniem zei

Jammer dat mensen dood niet kunnen verwerken als onderdeel van leven.

Kees K.

Anoniem zei

Fijn toch om te weten dat "dood" niet dood is. Gewoon vanuit een ander perspektief kijken naar het Zijn. Sommigen onder ons kunnen al heel makkelijk vanuit deze beide perspektieven naar het bestaan kijken.

Anoniem zei

Zijn over de grens van sterven is voor mij niet-zijn. Kijken doet men levend.

Kees K.

Anoniem zei

Misschien kan Kees eens toelichten waar een medium dan precies kontakt mee maakt wanneer deze via het publiek controleerbare en verifieerbare informatie verschaft over mensen aan gene zijde, op een manier alsof ze gewoon als levende zielen onder ons zijn.