zaterdag 3 december 2016

OOK OP VRIJDAG PRODUCTEN VOOR KERSTPAKKETTEN VERZAMELEN



"Wat kan ik het beste in de winkel gaan kopen voor in een kerstpakket?"
"Geeft u maar wat uzelf graag in een kerstpakket zou willen vinden."

Afgevaardigden van Sociale Long en/of De Bron, de beide organisaties die de nieuwe kerstpakkettenactie op zich hebben genomen, stonden gistermiddag en het begin van de avond (tot 20.00 uur) weer te posten in de promenade van Winkelcentrum Beijum.

Ter hoogte van de tijdschriften en stripafdeling stond Marjolein met lege maar ook reeds gevulde dozen. En met ook een bomvolle winkelwagen vol houdbare producten. Opvallend hoe royaal Beijumers geven, passerende klanten drukten haar zo drie verschillende producten in de handen. Een ander gaf een kleinigheid.

Meestal wordt op zaterdagmiddag ingezameld, maar in verband met omstandigheden was het dit keer op vrijdag. Vandaag, zaterdag, wordt er niet gepost in het winkelcentrum. Volgende week zaterdag wel weer. Tot nu toe waren het dames die producten van passanten ontvingen, op 10 december gaan ook twee heren trachten houdbare spullen bij elkaar te sprokkelen.

Bedenk dat er ook inleverpunten zijn. In elk geval is dat het geval in de drie buurtcentra die Beijum rijk is. En ook in De Bron, Bentismaheerd 1.

Geen opmerkingen: