donderdag 2 februari 2017

EEN HELE BOZE ANONIEME REAGUURDER OP BEIJUMNIEUWS


"Weg met alle kontlikkers, Gutmenschen, de Linkse Kerk, en graag alle crimigranten het land uit."

Regelmatig reageert een erg boos heerschap (ik kan me niet voorstellen dat het een vrouw is) onder berichten die op Beijumnieuws worden gepubliceerd.
De woede spat van de reacties af. Alles wat mijnheer niet zint wordt bruut afgekraakt. De maatschappij deugt niet, politici niet, vooral links niet, de jeugdhulpverlening niet, de farmaceutische industrie niet. En de blogger al helemaal niet, want die is politiek correct en bestrijdt de waarheid.

Ondergetekende vindt het deels vermakelijk, altijd leuk om een gek te 'ontmoeten' die de waarheid meent in pacht te hebben en alles wat hem niet zint af te kraken en te schofferen. De gek deugt, en alles buiten hem niet. Terzijde, deze gekte komt in alle lagen van de bevolking voor, we hebben ook een politicus die iedereen met een andere mening laf noemt en schelden en tieren tot handelsmerk heeft verheven. De politicus is fan van soortgenoot Trump, de man die vandaag de leider van Australië schoffeerde omdat die een andere mening heeft.

Ondanks het vermaak, het werkt de blogger op de lachspieren, zijn niet alle reacties gepubliceerd (wat weer een reactie oplevert dat Beijumnieuws censureert, enzovoort, enzovoort). Een gebed zonder einde. Een mix van een psychiatrische stoornis (geen ziekte-inzicht) en een hardcore PVV-er.
Vandaag weigerde de Beijumblogger een binnengekomen reactie onder de laatste column van Han Borg, Beijumborg De inhoud was voorspelbaar negatief en dreinerig, het ging over de "De ondergang van de Partij van de Afgrond, waar je na 15 maart niks meer van hoort."


Bij deze de uitnodiging aan mijnheer om zich te laten interviewen of om een ingezonden bericht (A4) te sturen. Bericht wordt ongecensureerd gepubliceerd!
Hieronder een bloemlezing van de proza die mijnheer zoal instuurt (niet alles is toegelaten, zoals de tweede reactie over Deze dame sympathiseert...niet):


Sommige mensen zijn door de jaren heen erg hardnekkig in hun geloof als zouden we in een democratie leven. Pas wanneer er enig realiteitsbesef gaat ontstaan door vast te stellen dat overheden onze grootste vijand zijn geworden, kunnen er zaken worden gedaan. Wat een wonderschone gedachte dat straks in maart eens flink de bezem door die Linkse Kerk, de kontlikkers van het bedrijfsleven, en de Nabestaanden van het CDA zal gaan. Wèg met al die Gutmenschen die per saldo toch alleen maar op zakkenvullen uit blijken te zijn zodra ze een publieke functie bekleden. Alle crimigranten het land uit. op OPBOUWWERKSTER DEBORA DEN HARING VERLAAT BEIJUM

Deze dame sympathiseert en collaboreert met de man die 298 mensen de dood in heeft gejaagd om een oorlog met onze Russische buren uit te lokken. Laat vooral de onderste steen onder Mirjam en blijf vooral gezellig speels in de media. De politiek immer korrekte en waarheidsbestrijdende blogger zal deze feiten wel weer onder de tafel werken en het ingezonden bericht niet plaatsen. De Partij van de Aardbei-NSB-ers zijn immers nog steeds voor het merendeel de hoertjes van de VVD. Het zij zo. Gelukkig gaat alles straks in maart veranderen en zullen de huidige politieke criminelen, net als Hillary, ook hier achter de tralies belanden, omdat ze het volk volledig hebben belazerd en uitgezogen. Wat moeten we toch blij zijn dat met Trump, Brexit, straks ook Nexit etc. de EU binnen 2 à 3 jaar op de schroothoop zal belanden. Er gloort hoop beste mensen ! op NOMINATIE BEIJUMSE MIRJAM WULFSE VOOR VROUW IN DE MEDIA AWARD GRONINGENPubliceren | Verwijderen | Spam

Iedereen die in deze tijd nog een beetje nadenkt en zich laat informeren door de juiste bronnen, weet inmiddels dat artsen en farmaceuten niet meer aan genezen doen, maar alleen nog slechts willen behandelen. Behandelen als verdienmodel heet zoiets dan in deze moderne tijd. Het is een vernuftig systeem waarbij de arts de drugs voorschrijft en die dan vervolgens door de wijkdealer genaamd apotheek worden geleverd. De farmaceutische industrie in de persoon van de apotheker zorgt er bij de volgende stap voor dat juist die drugs worden geleverd die een maximum aan bijverschijnselen kunnen opleveren, zodat de patiënt terug moet naar de arts om zich een volgend middel voor te laten schrijven dat de bijwerkingen van het vorige medicijn (heel ironisch ook wel geneesmiddel genaamd) dient te bestrijden, waarna er nieuwe bijwerkingen optreden, etc. Perfekt ! De boemerang is in werking. Aan het begin van het traject wordt de patiënt eerst de mallemolen ingelokt met een gratis (!) griepspuit. 


Wat een tenenkrommend FeelGoodBericht over het zg werken&wonen op Sicilië door kennelijk een clubje bevoorrechte Noord-West Europese Erudietelingen. Sicilië behoort tot de allerarmste delen van Europa en dit wordt bijna wekelijks erger wegens de aanhoudende door George Soros gefinancierde migrantenstroom vanuit het midden oosten. Een kennis uit Catania vertelt mij dat er geen droog brood te vreten valt op Sicilië, en zo men er al in slaagt een baantje (meestal ver onder eigen capaciteiten en/of opleiding) te bemachtigen, dan krijgt men daarvoor een hongerloontje ten bedrage van slechts een derde van wat men voor een vergelijkbare job in West of Noord Europa zou ontvangen. Net als alle andere mainstream journalisten probeert Borg ons dus duidelijk en bewijsbaar uit eerste hand op het verkeerde been te zetten. op BEIJUMBORG (41) 

Waardoor wil de blogger ons wijsmaken dat de huisdierbezitters verantwoordelijk zijn voor het drolletje dat hun lieveling per ongeluk laat vallen ? Mensen betalen hondenbelasting, milieubelasting, verontreinigingheffingen, enz enz. Laat die overheid van de geroofde belastingcenten maar eens voldoende personeel aanstellen om de openbare ruimte schoon te houden. op 'GETVERDERRIE, POEP AAN MIJN SCHOEN'

De angst is juist zo groot, omdat de satanische achtergrond van deze rituele aktiviteiten wel degelijk op waarheid berust. Kinderen die beestachtig worden misbruikt en verdwijnen binnen reguliere organisaties als kinderbescherming, jeugdhulpverlening en de pedonetwerken van justitie en hogere politieke regionen. Alles wordt weggemoffeld door figuren op sleutelposities om de daders de hand boven het hoofd te houden. Een geijkte strategie daarbij is om de slachtoffers te psychiatriseren bijv door hen angststoornissen toe te dichten, zodat de samenleving e.e.a. niet serieus zal nemen. De mens is echter gelukkig in daadwerkelijk levensbedreigende situaties net een dier in hevige nood; hij reageert wel degelijk geheel natuurlijk en adekwaat heftig op doodsgevaar. op

1 opmerking:

Anoniem zei

Het siert de blogger dat hij van zijn traditioneel soosjalistiese schreden is teruggekeerd door de meningen die hem voorheen als onwelgevallig voorkwamen en ze derhalve kennelijk te moeten onderdrukken, thans toch nog een verdiend en zichtbaar plaatsje te geven op het forum. Voeg daarbij zijn voormalig hulpverlenerschap, en zie hier aanwezig alle perfekte ingrediënten om zich met tomeloze energie en niet-aflatende gedrevenheid te storten op het censureren van opinies die niet de zijne vertegenwoordigen. Getuige de hoeveelheid van thans opgehoeste en onder de tafel gemoffelde berichten heeft hij daar zo te zien een dagtaak aan gehad.
De blogger heeft naar eigen zeggen veel gelachen om het verdriet en de boosheid onder burgers (en wellicht uw columnist Borg eveneens), maar inmiddels is hij realist genoeg om te beseffen dat zijn lachen volgende maand er eentje wordt van die boer met kiespijn. Dan gaat ook bij hem het eurokwartje vallen dat zijn ongeneeslijk soosjalistiese denk- en handelwijze EXACT de oorzaak is van de huidige explosieve groei aan populisme en nationalisme. De Linkse Kerk manipuleert, stuurt, onderdrukt als geen ander de vrijheid van meningsuiting, huilt met de liberale wolven in het bos, liegt en bedriegt waar het haar uitkomt, en wanneer zij haar wil niet kan opleggen aan de samenleving, wordt ze zelfs gewelddadig. Kijk wat dat betreft vandaag naar Berkeley, Californië waar de soosjalisten de boel in brand steken, kort en klein slaan wanneer iemand met een andere mening een toespraak komt houden.
Meneer de blogger, deze westerse wereld heeft het gehad met het type perceptie-managers dat u vertegenwoordigt. Juist omdat uw slag mensen niet wil snappen dat zij de meest kwetsbaren in de maatschappij, te weten financieel minder bedeelden, mensen zonder baan,ouderen, gehandicapten, enz volledig hebben verneukt en verraden. Dáárom is Beijum en de rest van de westerse wereld boos en verdrietig en daarom gaat Nederland er na 15 maart gelukkig heel anders uitzien.
Groetjes, Joost.
http://joostniemoller.nl