zaterdag 12 april 2014

BOOTCAMP, KLANKSCHAAL, FYSIO, BUDGETSPEL..

Onderstaande tekst komt van Evert Sulman. Het hoort bij bovenstaande foto over het Budgetspel. We zitten nog even bij 'Gezond in Beijum.'
Het spel maakt je bewust van de waarde van geld en de waarde van het leven. Het is een interactief spel waarbij het spelenderwijs en van elkaar leren centraal staat. Het budgetspel is ontwikkeld door sociaal ondernemer Helena Imminga. De website is: http://regenboogadvieswp.cluster28.e-active.nl/?page_id=394
Als bijlage stuur ik je ook enkele foto's van de eerste Bootcamp clinic van Buitenfitness Beijum van vanmiddag. Oud en jong waren erg enthousiast tijdens en na de clinic. 
Op de rechter foto staan twee mensen van Fysiotoys. Op het bord links van hen staan kernwaarden, zoals fijne motoriek, creativiteit, ruimtelijk inzicht en lichaamsbewustzijn.

Dan links, mascotte Groby van Fc Groningen kreeg een klankschaalmassage van Saskia Smid, welbekend als paranormaal medium bij de Lotusheerd. Groby deed z'n handen voor de oren, maar je weet het maar nooit, mocht Fc Groningen de play-offs halen of winnen, dan zou het te herleiden kunnen zijn naar de trillingen die Groby gistermiddag ontving. Er is meer tussen hemel en aarde, en waarschijnlijk kun je daar ook gezond of ongezond mee omgaan. Tijdens 'Gezond in Beijum' werd ook de inwendige mens verzorgd, op de rechter benedenste foto is te zien dat de jongedame die links staat voor smaakvolle hapjes heeft gezorgd (De Zijlen!). 

Beneden staat een foto van de bootcamp. Buitenfitness zonder apparaten, zo zou je het kunnen noemen. Het ziet er gezellig uit, hoe zou Buitenfitness mét apparaten zijn? Wellicht binnenkort meer over dit onderwerp.


Geen opmerkingen: