donderdag 12 november 2015

NEGENJARIGE SINT MAARTEN LOPERTJE BELAAGD DOOR ZES JONGENS

Jayden met z'n lampion

"Erg sneu!!!! Dat je met zes jongens ouder dan twaalf jaar achter mijn zoontje van negen aan gaat om z'n tas met snoep te pikken. Gelukkig is het niet gelukt!! Maar hij is goed geschrokken ervan!!"

Vader Erwin Visser uit Beijum is laaiend. Bovenstaande tekst postte hij vanochtend op Facebook. 

Wat gebeurde er precies?

"Ik had gisteravond net m'n dochter van vier jaar in bed en m'n zoon Jayden kwam terug van Sint Maarten lopen. Hij was vergeten om langs oma te gaan en hij ging met tas met snoep nog even die kant op, ik dacht het is 19.00 uur, dat kan nog wel even. Wordt hij bij de bushalte aan de Stoepemaheerd achterna gezeten door zes jongens die hem met de fiets probeerden klem te rijden om z'n tas af te pakken. Hij zette het hard op een lopen naar de Bunnemaheerd waar oma woont en toen hij daar de tuin in liep gingen ze weg."

Heftig.

"Ja, Jayden is zich wild geschrokken, toen hij thuiskwam was hij helemaal ontdaan en hij zat te trillen op de bank."

En nu?

"Ik hoop dat er mensen zijn die het gezien hebben, ik wil graag een hartig woordje met ze of met hun ouders spreken. De jongens waren ongeveer twaalf, dertien jaar oud."

Update 17:48 uur; reacties lopen hoofdzakelijk via Facebook, klik op logo links. Bericht is een paar keer geretweet via Twitter. Beijumnieuws@ziggo.nl

Geen opmerkingen: