tag:blogger.com,1999:blog-7686523974381187589.post8851735675134091886..comments2024-03-27T18:37:18.654+01:00Comments on BEIJUMNIEUWS: DE AMBACHTSVROUWEN VAN AHJohan Fehrmannhttp://www.blogger.com/profile/01147371644906260350noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7686523974381187589.post-6304722048200277062012-03-15T13:09:07.188+01:002012-03-15T13:09:07.188+01:00Met alle respect voor deze dames natuurlijk, maar ...Met alle respect voor deze dames natuurlijk, maar dit heeft niks met een echte bakkerij dan wel bakkers te maken. Lekkere broodjes zoals croissantjes en dergelijke komen zo uit de diepvries, 10 min. in de oven en klaar. Gevulde koeken, snackbroodjes etc. idem. De helft van het brood komt elke dag binnen van een "fabrieksbakker", waar grote hoeveelheden brood voor alle supermarkten worden gebakken. De andere helft wordt ter plekke afgebakken. Dan hebben we het over een half afgebakken brood met veel te veel conserveringsmiddelen, wat in het magazijn in een plastic zak ligt te wachten, totdat het benodigd is. Het echte broodbakken gebeurd helaas al jaren niet meer in de supermarkt.Anonymousnoreply@blogger.com