dinsdag 15 december 2009

LEKKERE SNELLE HAP

Dit bericht is in wezen een vorm van sluikreclame, iets waar ik voor uit moet kijken. Maar toch. Het zit zo, als ik, en mijn huisgenoten uiteraard, echt geen zin hebben om te koken dan ga ik vaak even naar snackbar Ancona op Plein Oost om wat te halen. Patat, fricandellen, een loempia, u kent dat wel. Ik zit na mijn bestelling altijd vol bewondering te kijken hoe de meiden van Ancona tekeer gaan in de snackkeuken. Ze vliegen en dansen erover. En dat uiteraard niet alleen voor mijn bestelling maar ook voor die van andere klanten: de bestelling opnemen, betalen, briefjes neerleggen, zakken klaarleggen, bakjes met mayonaise vantevoren vullen, de olie in de gaten houden, zakken vullen, precies afmeten, alle zakken in een plastic zak doen, smakelijk eten wensen en tot ziens. Commercie en wijkbloggen, je moet er soms voor uitkijken. Hou die neutraliteit en onafhankelijkheid in de gaten! De meiden komen graag op de foto, en van een leuke publicatie hebben ze geen afkeer. Spannend, aldus een opmerking die ik het afgelopen weekend hoorde. Komen we weer op de site? Leuk! Vijf foto's schoot ik, en allemaal moesten ze even bekeken worden door de dames. Maar het moet niet té close worden, daarom een foto van achteren genomen. Want, prima dat ze de zak als beloning extra vullen met patat, maar ik moet me niet laten omkopen. Ik blijf neutraal en onafhankelijk dames, maar hoe doen jullie dat toch, de lekkerste patat en snacks van heel Beijum maken? En zo vakkundig en snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten