woensdag 6 april 2011

TINA 25 JAAR IN DIENST BIJ AH BEIJUM

Grote kans dat de lokale lezers van Beijumnieuws een broodje bij bij haar hebben besteld. Een stokbrood of een of ander gesneden brood.
Ze heeft een indrukwekkende staat van dienst op haar naam staan, wie werkt er tegenwoordig 25 jaar achtereen in een supermarkt als Albert Heijn?

Vanuit de bedrijfsleiding van AH-Beijum kwam dit bericht + bijgaande foto binnen:

Aanstaande donderdag 7 april is onze zeer gewaardeerde medewerker Tina Koning 25 jaar werkzaam bij AH, waarvan een groot gedeelte op de broodafdeling bij AH-Meins aan de Stoepemaheerd. Zij zal die dag dan ook in het zonnetje worden gezet door haar collega's en door ieder die haar een warm hart toe draagt.




Kom a.s. donderdag een broodje kopen bij de jubilaris.
Update 19:32: Een lezer viel over de zinsnede "wie werkt er tegenwoordig 25 jaar achtereen in een supermarkt als Albert Heijn?" Ja, achteraf gezien is dit negatief te interpreteren. Echter, zo is het totaal niet bedoeld, integendeel, wie werkt er tegenwoordig nog 25 jaar achtereen in een supermarkt? Wat een trouwheid qua dienstverband! Ik vind dat een prestatie in een tijd waarin veel mensen gemakkelijk van baan naar baan hoppen. Het kan niet anders zijn dan dat Tina het al 25 jaar achtereen meer dan het naar haar zin heeft in AH-Beijum! Zo was het bedoeld.

1 opmerking: