vrijdag 1 juli 2011

KAPSTER GERRIE DE BOER WINT FOTOSHOOT

Om de paar weken loopt ondergetekende de (kap)salon van Gerrie de Boer binnen voor een gratis knipbeurt. Eerst dit, een gratis knipbeurt bij een sponsor houdt natuurlijk niet in dat in geval er iets in de kapperszaak gebeurd wat niet door de beugel kan dit niet door een blogbericht wereldkundig zal worden gemaakt. Onafhankelijke berichtgeving blijft gegarandeerd. U mag van mij aannemen dat ik Gerrie de Boer scherp in de gaten blijf houden, als hij in Beijum iets doet wat niet door de beugel kan wordt hij keihard op Beijumnieuws aangepakt. Dat hij gewaarschuwd is. Niet dat ik me daar direct zorgen over maak, echtgenote en medewerkster Marjan heeft haar man goed in de structuur en onder de duim. Maar je weet het nooit. Afgelopen week kreeg ik een mail van mevrouw De Boer: We hebben nog een nieuwtje voor je, een van onze kapsters heeft een prijs gewonnen. Is dat iets voor je blog?" Vrouw de Boer kan me in de salon altijd zo dwingend aankijken dat nee zeggen geen optie is. Ok, stuur die handel maar op. Ik maak wel even een foto van de kapster, maar kunnen jullie zelf even een stukje maken? "Ah, kun jij dat niet doen? Jij doet dat altijd zo leuk."

Jongens toch, het kappersvak lijkt me een serieus vak, je moet het niet té lollig maken. Daarom de winnares, kapster Rianne Oolders, foto, maar even gevraagd of ze zelf een verhaaltje kon schrijven. Dat wilde ze wel doen, Rianne mailde:
Ik ben Rianne Oolders en ik werk inmiddels 8 jaar met veel plezier bij Salon Gerrie de Boer. Mijn functie binnen het bedrijf is topstyliste. Wij werken met Keune en we volgen ook regelmatig een cursus van Keune. Zo heb ik in mei meegedaan aan een For Real fotoshoot cursus van Keune wat tevens ook een wedstrijd was. Tijdens deze cursus gingen we ons eigen fotoshoot ontwerpen en dat in de praktijk brengen met ons zelf meegebrachte model. De cursus duurde 2 dagen, de eerste dag de shoot ontwerpen en de 2de dag alles in praktijk brengen samen met een visagiste en een fotograaf. Deze cursus was bedoeld om een idee te krijgen wat er allemaal moet gebeuren voordat de foto's gemaakt worden en hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Het was een ontzettend leuke ervaring om aan mee te doen.Vorige week hebben we de uitslag gekregen van de wedstrijd en toen heb ik te horen gekregen dat ik eerste ben geworden.Nu mag ik 6juli meedraaien met de fotoshoot van Keune voor de trendcollectie van 2012.
Ik zie dit met erg veel plezier tegemoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten