dinsdag 1 maart 2011

DE OPENBARE RUIMTE MOET ER GOED UIT ZIEN

Ik wist eerst niet wat ze aan het doen waren. Waarom van die strepen op het wegdek kalken? Was er soms een ongeluk gebeurd? Nee, natuurlijk niet, een oranje mannetje plus een aardige dame met een bloknoot in de hand, dat moest iets anders zijn. Wat zijn jullie aan het doen? "We markeren de plekken hier in de Froukemaheerd waar wat aan moet gebeuren." Het was te zien dat wat ze door middel van een stift aangaven, dat dit er gehavend bij ligt. (is bij nader inzien met een spuitbus) Waar zijn jullie van? "Van Stadsbeheer. Nee, geen stadsdeelbeheer, dat is wat anders." Goed dat ik een foto maak en je naam erbij zet? "Is goed hoor, ik heet Betsy van de Laan." En verder gingen ze weer. Alles wat er schots en scheef bij ligt markeren. Zodat er een dezer dagen aan gewerkt kan worden om het weer recht te trekken, of op juiste hoogte te leggen. Er zijn dingen in de wijk die mij niet opvallen. Maar daar heb je weer medewerkers van Stadsbeheer voor.

3 opmerkingen:

  1. Wow, als ze eens op de hylkemaheerd / boelemaheerd gingen kijken, dan kwamen ze spuitbussen te kort. De bestrating op de foto ziet er puik uit. Woont er soms een wethouder of zoiets?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ze zouden eens in de Hylkemaheerd/Boelemaheerd moeten komen, daar is het chaos met de tegels, pfffffff

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat bedoel je nou Daniela, want op die heerden liggen weinig tegels, op de foto ook niet, de man op foto markeert de (betonklinker-)bestrating rond een put.

    BeantwoordenVerwijderen