dinsdag 1 januari 2008

Gelukkig Nieuwjaar!

Ja, de allerbeste wensen voor alle Beijumers!! Jammer dat Oud en Nieuw de mist in ging en jammer dat er weer rellen waren rondom winkelcentrum Beijum. 

Er gaan verhalen dat agenten elkaar te lijf gingen omdat ze door de dichte mist amper onderscheid konden maken tussen relschopper en collega. Afgelopen dagen weer heel verbaasde reactie op het krantenartikel: "Dat wist ik helemaal niet, waarom deden ze dit en waarom werd dit niet in de wijkkrant beschreven". Lieve mensen, bedankt voor de stimulerende reacties. 

Toch een vraag; richt me niet meer zo op mij maar ga je grieven of verwondering ergens anders naar toe sturen. Ik ben er wat zat van en ik wil me graag richten op prettiger zaken. Zoals vrouwengroep Orchidee ( Regiokrant), Beijum 30 ( boek) en deze weblog. Als snap ik wel dat, omdat de verwikkelingen de laatste drie maanden in de doofpot werden gehouden, sommige mensen nu, na het krantenartikel, gaan reageren. Zoals een goede buurman tegen me zei, "Ik ben meer voorstander van positieve energie", zo ga ik me op die energie richten. Maar in het geweer komen tegen onverkwikkelijke zaken moet kunnen, al wil ik niet in die toestand blijven hangen! De beste wensen allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen: