zondag 21 augustus 2022

NU WEL VOORSTELLING BRAM EN ALEXANDER OP NOORDERZON





De eergisteren afgelaste voorstelling van Bram Esser en Wabbesch Wabbesch (artiestennaam, echte naam is Alexander) ging vanavond na gesprekken met de organisatie en de directeur van Noorderzon wel door.

Om 18.00uur en om 19.30 uur brachten ze hun gratis toegankelijke interactieve show Het kringfeest.

Zie voor achtergrondinformatie nog eens dit bericht

Het was leuk om de hoofdgast te zijn. Deze bescheiden blogger werd geïntroduceerd als 'kleurrijke Groninger' en als jarige, dat laatste omdat Beijumnieuws binnenkort 15 jaar bestaat. Hij werd o.a. naar zijn werkervaringen ondervraagd, zijn psychiatrische patiënten en tbs-ers puurder en echter dan 'normale' mensen?

Foto boven, Bram en Alexander warmden het publiek op.

En wie zien we daar op de stoel rechts beneden en op de foto links? Bijna Slimste Mens van 2021: nog een Bram...Bram Douwes. 

Deze blogger leerde Bram, Bram en Alexander kennen via Stand van Stad, een lokale talkshow (die niet meer bestaat).

Altijd handig, netwerken en contacten.
Foto rechts, de heren aan het repeteren.

Nog eens....en donderdag weer: 
Het Kringfeest

Er loopt een peilloos diepe coronakloof door de samenleving. We zijn de sociale interactie volledig ontwend. Om het wij-gevoel terug te brengen hebben de sociale mediums Bram en Alexander een unieke behandelmethode ontwikkeld: het Kringfeest.
In deze prikkelende theatrale zelfhulpshow zullen prominente ervaringsdeskundigen aan het woord komen, delen de mediums zelf een gevoelig verhaal en zal het publiek een groepsbehandeling ondergaan. je bent van harte uitgenodigd. Kom maar in de kring.

19, 21 en 25-27 augustus, Leliesingel, vrije toegang.

Geen opmerkingen: