zondag 24 september 2017

VANAVOND EERSTE TALKSHOW STAND VAN STAD OP OOG-TV (2017/'18)


Vanavond vanaf 20.00 uur wordt het donker en frisser. Tijd om de gordijnen dicht te doen en met een borrel voor de tv te gaan zitten. Vanaf genoemd tijdstip verschijnt elk uur de eerste aflevering van talkshow Stand van Stad van OOG-TV van dit nieuwe seizoen 2017/2018. Kijktip.

Dat de Beijumblogger fan van het programma is, heeft hij nooit onder stoelen en banken gestoken. Heel mooi dat DWDD, Pauw en/of Jinek, maar wat gebeurt er in onze eigen onvolprezen stad Groningen? Kom op, onze bloedeigen geweldige wereldstad in Noord Nederland bruist en is volop in beweging.

Het format van Stand van Stad is vanaf deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen enigszins gewijzigd.
Eerst even, de 050-talkshow werd nog maar een week geleden uitgeroepen tot beste lokale programma van Nederland. En dik een half jaar geleden bezocht ondergetekende de doldwaze redactie van Stand van Stad

Terug naar het hier en nu en naar het nieuwe format. Vorig seizoen mocht al het aanwezige publiek een bordje groen (vooruit) dan wel rood (boe!) omhoog houden ten teken dat de stad Groningen er vooruit dan wel achteruit was gegaan (na een besproken onderwerp over iets in de stad).

Dat is niet meer, er is een stadspanel verzameld en aangesteld die wortels heeft in de haarvaten van Groningen-stad.

Wat een bont gezelschap. Zie foto.

Boven, van links naar rechts, Johan Fehrmann (Beijumnieuws), Liselotte Jaspers Focks (stadsblog Sikkom), Michael Kenton (presentator, Urban House), Elsa van Dijken (onderneemster Oosterstraat en George Arakel van Voorbeeld-allochtoon.

Beneden, v.l.n.r., Jorien te Riet Scholten (Vindicat), Bram Douwes (anchorman SvS) en Teunis Dokter (student assessor Rijksuniversiteit Groningen).

Vanavond elk uur vanaf 20.00 uur op OOG-TV. De uitzending zal ook z.s.m. online komen.

Video Van Beijum naar Stand voor Stad
https://www.groningerforum.nl/events/stand-van-stad
OpduikTv bezocht Beijumnieuws in het kader van Stand van Stad.

Geen opmerkingen: