maandag 11 september 2017

KEES IS HET OPGEWEKTE ZONNETJE IN DE AH VAN BEIJUM


Wat heeft Kees wat andere caissières in de AH van Beijum niet hebben? Waarom staat er bij hem zo vaak een langere wachtrij in vergelijking met de kassa's waar zijn collega's achter zitten? 

Onlangs maakte de Beijumblogger bovenstaande foto van hem. Moest even snel want er stonden klanten te wachten. Verderop zaten caissières verveeld voor zich uit te kijken, want niks te doen.
Wat is het geheim van Kees? Is het zijn open blik? Zijn gevoel voor humor? Zelfs mevrouw Beijumnieuws wil altijd bij Kees afrekenen als hij aanwezig is, iets wat achterdocht en jaloezie bij ondergetekende oproept. Wat heeft Kees wat ik niet heb?

Om gek van te worden, de blogger tikt dit stukje, mevrouw loopt langs en ziet de foto van Kees en zegt: "Wat is ie lief vind je niet?"

Jawel hoor, Kees is lief, aardig, charmant, humoristisch en attent. En dat is niet iedereen. Zie nog eens de foto, Kees roept bij de blogger associaties op met stripfiguur Kuifje. Alsof hij hondje Bobbie onder bij zijn voeten heeft liggen.

Valt er wel wat onaangenaams over Kees te vertellen? Nee, al weet je natuurlijk nooit hoe hij privé is. Een dikke chagrijn?

Vast niet, niet zo jaloers doen blogger, Kees is naturel en speelt geen spel. Hij is de perfecte kassa-man.
Kan iemand even doorgeven wat Kees zijn werkrooster is, zodat mensen speciaal naar de winkel kunnen komen om speciaal bij Kees boodschappen te kunnen afrekenen?
Update 18.36 uur; de fanclub van Kees roert zich via Facebook....

Geen opmerkingen: