zondag 10 september 2017

STAND VAN STAD BESTE LOKALE PROGRAMMA VAN NL


De maandelijkse talkshow Stand van Stad van OOG TV is zaterdag tot het beste lokale programma van Nederland uitgeroepen. Een topprestatie.
De Beijumblogger geeft onomstotelijk toe dat hij fan van het programma is. 

Beijumnieuws berichtte er een paar keer over. Zie hier (wat een doldwaze redactie, zie foto) en hier.

Bekijk desgewenst ook de video van Beijum naar Stand van Stad
Zoals het er nu voor staat gaat ondergetekende het komend seizoen een bescheiden rolletje spelen in een nieuwe maandelijkse serie van de enige en echte talkshow van de stad Groningen. Daarover later meer.
Voor nu, van harte gefeliciteerd mensen!
Het programma “Stand van Stad”, dat op OOG TV wordt uitgezonden, is zaterdag in Hilversum tijdens de lokale omroep awards van de OLON uitgeroepen tot beste lokale programma van Nederland in de categorie video.
OOG maakt de talkshow onder meer met het Dagblad van het Noorden, het Groninger Forum en Platform Gras. Maandelijks wordt bekeken hoe de stad Groningen er voor staat.
Daarnaast was een programma van OOG rond Eurosonic genomineerd, maar dat viel niet in de prijzen. Open Rotterdam en Regio 8 uit de Achterhoek en de Liemers in Gelderland gaan OOG opvolgen als beste lokale omroep van Nederland. Voor het eerst werden er twee gekozen. OOG mocht daar dit jaar niet aan mee doen, omdat de omroep als winnaar in de jury zit. 

1 opmerking:

Antoinette zei

Ja ok helemaal goed hoor maar je moet voor Beyum behouden blijven, we kunnen je hier nie missen laat je niet wegkopen Johan