zondag 17 september 2017

POEZEN EIGENEN ZICH PARKEERPLEKKEN TOEZijn de poezen in Beijum soms met automobilistje pesten bezig? Demonstreren ze tegen de hoeveel auto's in de wijk? Het lijkt er soms op.

De afgelopen week trachtte de Beijumblogger een paar keer om ergens in de wijk zijn auto te parkeren. Maar dit ging niet zomaar.

Zie eerst foto boven, wat lag me daar een wit exemplaar op zijn Gronings gezegd eelsk op de weg te draaien. Zie die blik in de ogen.

Foto's links en rechts, parkeerplekken waren bezet omdat er een poes zat of lag. Op de rechter foto is de poes niet goed zichtbaar, goed kijken, het kreng ligt rechtsachter in de hoek.

Ja, toe maar, ga direct demonstratief op twee parkeervlakken tegelijk liggen, zie afbeelding beneden.
Een zwarte kat schijnt ongeluk te kunnen brengen en ondergetekende zette daarom zijn bolide maar 25 meter verderop neer.

Het is wat met parkeren in Groningen. In het centrum kun je soms je auto amper kwijt. In Beijum kun je nog steeds gratis parkeren.

Maar nu roeren de poezen zich.

1 opmerking:

Anoniem zei

Zwarte kat brengt geen ongeluk! Dieren zijn puur en zuiver en kunnen geen ongelukbrengers zijn, is totaal niet mogelijk. Dat vertel ik mijn zoontje altijd als hij vraagt waarom zijn vriendje denkt dat onze zwarte kat gevaarlijk is terwijl er geen zachtere ziel bestaat op deze planeet