zaterdag 9 september 2017

PIZZERIA STOEPEMAHEERD OVERVALLENTegen half twaalf vanavond kwamen verschillende meldingen binnen over een overval op een horecagelegenheid op Winkelplein West (Stoepemaheerd) te Beijum.

In eerste instantie dacht de Beijumblogger aan een overval op het aldaar gevestigde café, maar dat bleek niet waar te zijn.

Hij was kort na middernacht op het plein en hij zag drie politieauto's voor de pizzeria staan. Omstanders vertelden dat drie daders er met geweld geld hebben bemachtigd.


Er liep een agent met een politiehond rond op zoek naar sporen.

Mocht er meer bekend worden dan volgt een update.

Update 0.25 uur, zie tweets van Politie Groningen, de overvallers hebben met een steekwapen gedreigd.
Update 0.40 uur:
Via Burgernet:

 Horecagelegenheid aan de Stoepemaheerd. 3 mannen. 2 in de zaak, 1 op uitkijk. Getinte mannen, 1 met masker met opvallende witte vlekken. Vermoedelijk getint. Normaal.postuur, in zwart gekleed, rond 175. Persoon 2 getint met zonnebril op, 180 lang. Nummer 3 geen beschrijving. Geen actie ondernemen, maar politie bellen, mannen hebben een mes.

Update 0.57 uur; een Beijumse was ooggetuige, zet vertelt: Ik stond beneden bij mijn portiek aan de Atensheerd.. en zag 3 jongens langs mij rennen, donker gekleed met maskers/mutsen en messen in hun hand.

3 opmerkingen:

Han zei

Nou, WildWest in Beijum. Blij dat ik even op een Grieks eiland zit. Even zo goed voor de medewerkers van de pizzabakker een nare ervaring: sterkte, mensen!! En Beijumblogger: houd ons op de hoogte svp!

Anoniem zei

Volgens statistieken blijkt dat de meeste overvallers uit de buurt of wijk komen waar ze gepleegd worden ik bedoel maar.

Ard zei

Knap om in deze omstandigheid 10 cm (1.70 ,175 ,180 cm ) verschil in de lengte van de drie daders op te merken.