maandag 11 september 2017

POTLOODVENTER VERZORGT ZIJN BLAASONTSTEKING (...) OPENBAAR


"Hij zei dat hij een blaasontsteking had, en dat hij daarom met zijn zaakje aan het spelen was. Maar hij stond gewoon te masturberen de viezerik, en weet je wat zo erg is? Er lopen en fietsen kleine kinderen langs die hiermee geconfronteerd worden."

Het is weer eens zover. Er schijnt een potloodventer in Beijum actief te zijn. Een 'mijnheer' die in het openbaar dingen met zijn geslachtsorganen doet die je binnenshuis behoort te doen. In elk geval niet buiten op straat.


Vanmiddag trof de Beijumblogger een verontruste Beijumse. "De blanke man was een paar dagen geleden met zijn broek omlaag of met zijn gulp open bezig rond de Dom Helder Camaraschool. Hij is 55 plus, heeft een baardje en loopt met een rollator. Ik maak me ernstig zorgen, ik ben tegen drie uur 's middags vrij van mijn werk en mijn kinderen lopen omstreeks dat tijdstip terug van school naar huis. Het is een heel onveilig en akelig gevoel te denken dat de kinderen met zo'n man geconfronteerd worden."


De woorden van de vrouw zijn invoelbaar. Welke ouders vinden het prettig als hun kroost langs de weg of in een parkje een seksueel ontremd heerschap bezig zien? Niemand.


Er schijnen meerdere klachten over de potloodventer met 'blaasproblemen' te circuleren.


Update 23.00; Het is de blogger niet helemaal duidelijk wat er speelt. Er komen berichten binnen over dat de wijkagent vond dat e.e.a van Facebook verwijderd moest worden.


En lezeres bericht:

Ik heb hem ook betrapt en heb hem een tik gegeven ik schrok ervan want is mij nog nooit overkomen, hij zei dat die een blaasprobleem had en deed net of dat het hem niet interesseerde en toen had ik een filmpje en foto gemaakt op Facebook maar moest het weg halen omdat zei met de zaak bezig gingen en mochten mij verder geen informatie verschaffen vanwege veiligheid.

Update 0.00 uur; De blogger begrijpt dat de foto, zie bericht vlak hierboven, moest worden weggehaald op last van de wijkagent(en). En morgen zou een foto opgestuurd worden van 'die vent' (niet de woorden van de blogger.

Ondergetekende doet niet aan naming and shaming. Als de wijkagent(en) een goede reden hebben om te verzoeken om een foto te verwijderen, dan gaat ondergetekende daar in mee.

Update 12/9. 12.05 uur; er zijn meerdere pontificale foto's van de man naar me opgestuurd. De onrust is begrijpelijk, maar ik ga ze niet publiceren. Lezeres Hanneke verwoord het aldus:

Potloodventers zijn over het algemeen, buiten het feit dat het ziekelijk is, vrij ongevaarlijk. Deze man heeft een publiekelijke online lynching dan ook niet nodig, maar hulp. Zet het dan ook niet op Facebook maar licht de politie in zo mogelijk met adres zodat hij geholpen kan worden. Voor kinderen gevaarlijke mensen zullen zich niet zo openlijk laten zien. De stiekemerds, daar moet je voor oppassen....

1 opmerking:

Anoniem zei

Jaah, zag em ook moet em niet tegen komen.