donderdag 7 september 2017

"DE FONTEINTJES-ONDERGROND OP PLEIN OOST IS SPEKGLAD"


"Kinderen die er lopen en zich vermaken met de waterstralen glijden uit en gaan plat. En ook kinderen die tussen de fonteintjes doorfietsen  glijden alle kanten op."

Lezer Henk stuurde een paar dagen geleden bovenstaande tekst op.
Gaan we hier op herhaling? Heel mooi die fonteintjes, maar de ondergrond is om de haverklap vies en glad. Zie ook dit bericht van twee maanden geleden.

Het vergt nogal wat onderhoud, zie ook dit bericht
De herfst is in aantocht. En misschien is het een idee om de fonteintjes dan voor minstens een half jaar af te sluiten.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer typisch Nederlands gezeik ,tis te glad ,het wordt vies ,komen er stroevere stenen in dan struikelen de kinderen daar weer over.

Wat een gemekker toch altijd ,NOOIT is het eens goed.

Anoniem zei

Sorry anoniem maar mijn dochter is daar gevallen en had haar gezicht onder de schrammen ook haar knietjes waren flink geschaafd zelfs haar duim was gekneusd. Dus naar mijn mening is het geen zeik maar terecht dat er aandacht aan besteed wordt. Mijn dochter is 2.5 en liep daar rustig tussen de fonteinen toen ze flink uitgleed

Anoniem zei

Is dat nog steeds niet schoon gespoten!!!
Daar laat de Gemeente Groningen/Wijkpost Beijum/Noorddijk zich weer van z,n slechtste kant zien.
Rond uit laks en onverantwoordelijk.
Kan die mevrouw geen smartegeld/schadeclaim indienen.

Unknown zei

Het is net fietspad grind wat ze hebben gebruikt de kids 1x vallen en de knietjes en handjes liggen gelijk open daar is niet over na gedacht waarom niet zo'n kurken ondervloer met een zachte boven laag die water doorlaat heb het op verschillende plekken gezien in Nederland dus het kan wel waarom weer niet hier mijn kids willen er niet meer spelen met mooi weer al te vaak gevallen

Anoniem zei

Is het ├╝berhaupt een speelplaats? Wat een oord om te vertoeven of je kinderen te laten spelen. Doe lekker de tuinslang aan op het grasveld in je tuin of ga gewoon naar het zwembad.

Sharon zei

Ik neem aan dat het een speelplaats en zoals je weet bestaat de stad groningen toch wel70% uit woningen zonder tuin dus niet echt een slimme opmerking door iemand blijkbaar weinig feeling voor dit item en ook het lef niet heeft om zijn/haar naam erbij te zetten

Anoniem zei

Het is een doucheplaats net als niet zolang geleden op de grote markt hihihi. sws waar water is, is de kans groot dat je op je gezicht gaat met kapotte knietjes.