maandag 18 september 2017

GRONINGEN (BEIJUM) HELPT SINT MAARTEN
"We hebben vooral nog verzorgende spullen nodig, shampoo, tandpasta, zeep, etc. Maar alle andere houdbare producten zijn ook welkom, zoals flesjes water, blikjes eten voor mensen of huisdieren. We zitten in de Wegwijzer, doordeweeks van 14.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur."

Er liggen veel dozen in de achterste ruimte van de Wegwijzer op Plein Oost. Degenen die het pand inlopen worden bij de ingang gewezen op de actie voor de mensen op Sint Maarten die door de orkaan Irma op een lelijke manier zijn getroffen.

De Beijumblogger liep vanmiddag tegen kwart voor drie het pand binnen en zag dames van de activiteitencommissie van Ambi├źnte klaar zitten om spullen in ontvangst te nemen.
De betrokkenheid is groot: "We kennen mensen die persoonlijk zijn getroffen, sommigen wonen in Beijum."

Beijumers, andere lezers uit andere wijken, wilt u de gedupeerde bewoners van Sint Maarten (onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden!) helpen en hebt u spullen over? Maak de mensen die het nodig hebben blij en breng het naar de Wegwijzer, zie het adres op onderstaande flyer.

De actie is afgelopen vrijdag begonnen en zal tot aanstaande zondag 24 september duren.

Update 17.53 uur, bij dierenspeciaalzaak Hoogenberg staat vanaf vandaag een mand waarin klanten producten voor huisdieren in kunnen leggen. Komende zaterdag zal het aan de mensen in de Wegwijzer worden overhandigd! Zie foto links.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=904067863080532&id=100004319802973


Geen opmerkingen: