donderdag 21 september 2017

EEN TRAGISCH EINDE VAN SNACKBAR 'T KOOITJE


Het was zo langzamerhand een vaste waarde bij de sporthal vlakbij Beijum-Oost. Snackbar 't Kooitje. Ruim vijf jaar achtereen stond de kraam waar patat en snacks te koop waren naast de voetbalkooi. Maar door een vervelende omstandigheid behoort 't Kooitje tot de voltooid verleden tijd.

Gisteren postte Beijumnieuws een bericht over een plotsklaps aanwezige zachte berm langs de Beijumerweg, zie nog eens hier.
Maar zo plotsklaps was de zachte berm achteraf gezien toch niet, want wat gebeurde er vorige week (en waarom is waarschijnlijk het bord met waarschuwing geplaatst?)

De gedupeerde eigenaresse berichtte:

Vorige week reden wij van de stalling naar de standplaats via de Beijumerweg  (waar wij al 5 jaar langs rijden ). Wij moesten een tegenligger passeren en zakten extreem ver weg in de berm, wij konden hier met geen mogelijkheid uitkomen (wagen weegt circa 4 ton) uiteindelijk heeft sleepbedrijf Poort ons eruit gehaald, dit heeft behoorlijke kosten met zich meegebracht. Terug op de stalling bleek er behoorlijk wat schade te zijn . Wij zijn tot de dag van vandaag nog steeds bezig om deze schade op te lossen. Mede door deze gebeurtenis heb ik een einde aan het bedrijf gemaakt en ga ik de wagen verkopen om weer een nieuw bedrijf te kunnen opstarten .

Wat vervelend allemaal!

We zijn er dusdanig flauw van, en daar bedoel ik mee alles wat ons tegen zit, dat we nieuwe en heel leuke plannen hebben voor een nieuw bedrijf, wat dat is houden we graag even voor ons zelf , maar we gaan niet bij de pakken neer zitten .
En ja u mag dit op Beijumnieuws plaatsen , wilt u daarbij vermelden dan we het met plezier hebben gedaan en dat we onze klanten danken ?
Update 13:55 uur, er wordt meegeleefd....en gereageerd via Facebook/Beijumnieuws...

Geen opmerkingen: