vrijdag 8 februari 2008

HET JAAR VAN DE RAT EN YOU TUBE

De Chinesen hebben hun nieuw jaar en het nieuwe jaar heet het Jaar van de Rat. In dit olympisch jaar zijn de Chinesen zich in de wereld nadrukkelijk aan het manifesteren. Op locaal niveau weet ik dat er een hele goede Chinese Gezondheidscentrum aan het einde van de Korreweg is, tegen over het politieburau nabij het Noorderplantsoen. Kijk hiervoor ook op Chigongcentrum groningen. Mevrouw Wei Tang, een Chinese acupuncturiste is eigenaresse van dit gezondheidscentrum en ik kan u vertellen dat het hier storm loopt. Of Beijum ook het jaar van de rat beleefd is een te gemakkelijk intikkertje, al liggen de associaties op dit gebied voor de hand.

Op You Tube heb ik een paar filmpjes gezet over o.a. het Froukemaheerdfeest van afgelopen jaar. Ook een paar verdwaalde huiselijke verjaardagsfilmpjes en over camping de Papaver in Sellingen. Typ op You Tube de zoekterm Beijumbeter en u komt automatisch bij de filmpjes.
Morgen een open dag op de Wiershoecken als het goed is vindt u morgen een verslag over deze dag in het alternatieve groene hart van Beijum.

Geen opmerkingen: