dinsdag 1 oktober 2024

DE BBB HOEFT GEEN ROOKVRIJE SAMENLEVING

Het wil niet echt vlotten met het rookvrij maken van de samenleving. Een rookvrije generatie zit er helemaal niet aan te komen want vapen schijnt erg populair te zijn.

Er bestaan busreizen naar Duitsland en Luxemburg voor verstokte rokers om daar goedkope sloffen shag en sigaretten in te slaan.

We hebben een BBB -voorvrouw die wil dat rookwaren goedkoper gaan worden in eigen land. Lees hier 

Afgelopen weekend in het noordelijk nieuws: 

Bijna alle overdekte bushaltes in de provincie Groningen worden de komende tijd rookvrij gemaakt

Dat gebeurt door stickers en tegels aan te brengen met het rookvrij-logo erop. Het gaat in totaal om 136 overdekte bushaltes (abri's), verdeeld over Groninger gemeenten.

Wat een naïviteit. Foto...meer dan 120 peuken bij een bushalte te Beijum. Er wordt daar straks niet meer gerookt want een tegel en een logo? Hoal op!

Je hebt er asociale rokers bij die er niet voor terugdeinzen om op rookvrije plek voor het UMCG te gaan staan paffen. Het is dé rookplek van Groningen.

Maar liefst 672000 Nederlanders zijn ziek als gevolg van roken. En een BBB-mevrouw die koketteert met het feit dat ze gehaktballen eet en rookt, want ach wat is ze toch gewoon, heeft daar maling aan. Mag de 'gewone man' zich doodroken op kosten van de belasting- en zorgpremiebetaler?

Geen opmerkingen: