maandag 14 oktober 2024

UITZICHT OP EEN MOOIE STAD


 
Het is de kunst om er wat van te maken als je in het ziekenhuis. Tenminste, als je daar toe in staan bent natuurlijk. Er liggen hier in het UMCG natuurlijk genoeg mensen die zich zwaar ziek voelen en in complete overlevingstand op bed liggen.

Terzijde, het stemt mild om in het ziekenhuis te liggen, al dat gescheld, gezeur en geklaag in de samenleving...brrr. Probeer er zelf wat van te maken i.p.v. achter een politiek leider aan te hobbelen die alleen maar schreeuwt en niks gedaan krijgt. En die vooral uw angst en zorgen niet zal wegnemen. Krijg je zo'n troosteloos kabinet met een loopjongen als zogemaamde premier...De schuld van links, van de EU....ach hou toch op met dat domme gezeur.

Foto boven, het is een lust voor het oog om een zonsondergang op een waddeneiland te bekijken. Maar het is ook heel mooi vanuit het ziekenhuis de zon te zien ondergaan in de mooieste stad van noord Nederland.

Het gaat redelijk mensen.

En over kunst gesproken, zie de eerste regel van dit blogbericht: je kunt je ook aan kunst vergapen in het UMCG. Zie foto.

Geen opmerkingen: