dinsdag 8 oktober 2024

MOOIE GIFT VOOR DE KERSTPAKKETTENACTIE EINDE DIT JAAR

"Theatercollectief 'Beijum op de Planken' overhandigde ons een pot met geld. Geweldig!"

Was getekend Saskia Herbst, een der initiatiefnemers van de komende 10e (!) kerstpakkettenactie in het kader van voor en door Beijum.

Begin september werd er al een eerste aankondiging voor gepubliceerd.

Kerstpakketten actie van Beijum voor Beijum
Het was vandaag (Gisteren, JF) tijd om het kerstgevoel wat sluimerend het hele jaar door aanwezig is, wakker te schudden en de eerste kerstboom. Nou ja boompje) tevoorschijn te halen. Want we mochten een donatie in ontvangst nemen.
Theatercollectief Beijum op de planken, overhandigde ons vandaag een pot met geld.
Geweldig!!!
Maar ook dat we na dit jaar met pijn in ons hart afscheid nemen, maar het is echt ons laatste jaar, en we op zoek zijn naar opvolgers! Voor aanmeldingen of vragen hierover kunt u mailen naar s.herbst.nl@gmail.com
Tien jaar kerstpakketten actie: wij sluiten af met een knal en zullen alles uit de kast proberen te halen wat mogelijk is.
We bedanken Beijum op de planken voor hun prachtige donatie aan de kerstpakketten actie van Beijum voor Beijum. En komen de pot voor jullie volgende voorstelling graag weer inleveren.... want ze gaan nog een keer met de pot voor ons rond, in november zijn ze weer te zien met een nieuw theater stuk.
Het inzamelen van producten bij de winkels laat nog even op zich wachten maar mocht u nu ook al een donatie willen doen voor de kerstpakketten actie, kan dat op rekeningnummer NL33 INGB 0000161610 Bewonersorganisatie Beijum o.v.v.Kerstwarmte
Dan gaan Liesbeth en ik de boodschappen halen, zodra wij ons lijstje klaar hebben.
Liesbeth en Saskia

Geen opmerkingen: