zaterdag 24 november 2007

Rommelmarkt in de Bron

Ik was er eerlijk gezegd nog nooit geweest maar vanmiddag was het dan eindelijk zo ver. Achter de Heerdstee in de Bron was een rommelmarkt georganiseerd. De opbrengst gaat naar een goed doel in India en de euroos wisselden grif van eigenaar. Een rad van avontuur, schminkmogelijkheid, grabbelton, boeken en prullaria die te koop werden aangeboden etc. Alle kopstukken van de Bron waren aanwezig. Henk Oostinga was als spreekstalmeester op zijn plek en Antje Graaf verkocht koffie en gebak alsof ze dagelijks op de markt staat te verkopen. Marian Nijlunsing, een oud oud mederwerker van de wijkkrant was ook aanwezig die me influisterde om stappen te gaan ondernemen. Lief bedoeld, maar een zaterdagmiddag laat ik me niet verpesten door vervelende toestanden.

Een gedeelte van de Zuidwending was vanmiddag afgesloten. Een hoogwerker haalde wat takken van bomen, waarschijnlijk om te voorkomen dat er wat naar beneden zou donderen en voorbijgangers zou kunnen verwonden. Een lekker novemberzonnetje vandaag; lekker om in Beijum te wonen

1 opmerking:

Anoniem zei

Moi Johan
ze hielden niet alleen takken van de bomen..hele bomen gaan tegen de vlakte hiero...omdat er zomers teveel pluisjes van afkomen.
Daar komen straks jonge boompjes voor terug.

gr.Liesbeth