dinsdag 23 december 2008

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

- I.v.m. de kerstvakantie ga ik minder "op pad" in de wijk voor nieuwtjes, wetenswaardigheden en verslagen. De consequentie is dat hier minder vers nieuws staat de komende week dan dat u gewend bent. Inzenden kan natuurlijk altijd.
- Ik heb aan een paar bij mij bekende bekende lezers een soort van marktonderzoekje gestuurd en terug gekregen. De vragen gingen over de frequentie van bezoek, de persoonlijke voorkeuren (filmpjes of niet, de lay-out, de hoeveelheid berichten etc.). Ook de vraag of ze het Dagblad benadert hebben hoorde erbij, ik ben nieuwsgierig naar de motieven en beweegredenen van lezers die dit doen. Als meer lezers en kijkers op bovenstaande vragen willen reageren kan dat. Welkom! Antwoorden zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet gepubliceerd.De eerste verandering in het nieuwe jaar zal zijn dat de lay-out van Beijumnieuws gaat veranderen, dit n.a.v. het marktonderzoekje. Beijumnieuws@online.nl
- Binnengekomen foto's van afgelopen vrijdag plaats ik niet meer, te laat.
- Via de sitemeter zie ik dat elke werkdag vanuit de Rijksuniversiteit Groningen naar Beijumnieuws wordt gekeken. Dit wekt ook mijn nieuwsgierigheid. De vriendelijke vraag of de personen of persoon die dit doen zich willen melden. Dit geldt ook, herhaalde oproep, voor de lezers uit Indonesie en uit andere Europese landen.

Geen opmerkingen: