woensdag 3 december 2008

KLANKSCHAALHEALING IN SHANTI NIKET(ingezonden)

Al vele jaren heeft Beijum een kleine "spirituele centrum." Shanti Niket aan de Heratemaheerd verzorgd therapieavonden, meditatiegroepen, mannengroepen, kortom alles wat met "werken aan jezelf" te maken heeft. Kijk voor
meer informatie op de site van Vasu Macquoy, zie onder. De
donkerste da
gen van het jaar komen er weer aan en vanaf de 21e december worden ze weer langer. We hebben dan nog drie donkere wintermaanden te gaan maar vanaf die dag worden de dagen langzaam en beetje voor beetje weer langer en lichter. Voor veel mensen zijn de maanden januari en februarie winterblues-maanden. Misschien is het juist voor hun een idee om de 21e naar Shanti Niket te gaan voor een klankschaalbad. Ook voor mensen die al lekker in hun vel zitten kan het een opladertje zijn.Een feest van vreugde en de overwinning van licht op duisternis wordt 's middags aan de Heratemaheerd gevierd. Zie verder onderstaande tekst:
Op 21 december is de winterzonnewende, de dag van de langste nacht en de kortste dag. We vieren de wedergeboorte van het licht, de zon, het feit dat vanaf deze dag de dagen weer zullen gaan lengen. Het is een feest van vrede, van de overwinning van licht op duister. Het is een tijd van inspiratie, vooruitblikken en genieten.

Op zondag 21 december geven Maria, Hans en Vasu weer een klankhealing in Shanti Niket met diverse etnische muziekinstrumenten. Door de geluidstrillingen van o.a. de klankschalen worden spanningen zowel in je lichaam als in andere lagen van je bewustzijn losgemaakt en opgelost zodat alles wat donker in je is, getransformeerd wordt naar lichte energie terwijl je luistert niet alleen met het oor, maar met je hele aandacht aanwezig in het nu. Je energiesysteem wordt in evenwicht gebracht. Dit concert opent de deuren van je hart, brengt je ruimte en licht en is een kadootje voor jezelf. Na afloop drinken we samen een glas warme bisschopswijn. Er is ook thee.

Wanneer: zondag 21 december 2008, 10.30 – 12.00 uur of 14.00 – 15.30 uur
Plaats: Shanti Niket, Levensschool en Spiritueel Centrum, Heratemaheerd 24, Groningen (Beijum Noord)
Opgave: Vasu Macquoy, 0527-291839 of
info@shanti-niket.nl
Kosten: € 20,00
Meenemen: deken of slaapzak en evt. een kussentje
Vasu Macquoy:
www.shanti-niket.nl

SUGGESTIE: doe je vriend/vriendin/familie een plezier met dit unieke kado: kadobon te bestellen bij Vasu. Ook wil ik jullie attent maken op de open meditatieavonden. Iedere donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een moment van ontspannen, tot rust komen, jezelf in balans brengen, jezelf dieper leren kennen... De agenda tot eind van het jaar: 27 november: Tantra meditatie,4 december: Lachmeditatie11 december: Mantra's zingen 18 december: Tantra meditatie. EĆ©nmalig op woensdag 24 december: Circle of love meditatie

Geen opmerkingen: