maandag 22 december 2008

IN DE PRIJZEN BIJ ALBERT HEIJN BEIJUM

In Albert Heijn vond vanmiddag een prijsuitreiking plaats. Beter gezegd: meerdere prijsuitreikingen, er was een wensboomactie en een paar weken geleden was er een
klantvriendelijkheidprijsvraag georganiseerd. Wie is de klantvriendelijkste medewerker? Weet iemand ook een Goed Idee voor de winkel van Alice Meins? Alice staat links op de foto, met bril.
Atsje Straatsma maakte onderstaand verslag en ze is ook verantwoordelijk voor de foto's.

Wensboom
Vorige week stond er twee kartonnen kerstbomen in de Albert Heijn, de wensbomen. Klanten konden een persoon een kerstpakket geven door een sticker in te vullen met wensen en in de boom te hangen. Op de sticker was ruimte om een motivatie te geven. Beijumers hebben dit massaal gedaan. Ruim 400 inzendingen waren er. Een aantal personeelsleden zijn een hele middag bezig geweest om alle lieve wensen te lezen. Dat viel niet mee, hartverscheurende berichten waren er. Toch moest men een keuze maken. En de gelukkige winnaars konden vanmiddag hun pakket in ontvangst nemen uitgereikt door degene die hen in het zonnetje wilde zetten.

Er werden nogal wat pakketten uitgedeeld: Annet aan Marianne Terpstra, Rachida aan Mirana Gonzalez, Annemarie gaf de familie Postema een pakket, Monique Meijer gaf haar zoontje een, mevrouw M. Schuiten verrastte B. Lopez en Mevrouw van der Tuuk gaf een kerstpakket aan haar dochter.
Anneke Kooystra won de AH klantvriendelijkheidprijsvraag, op de foto neemt zij de prijs in ontvangst van Willem Hagting. Ze heeft hem genomineerd als vriendelijkste medewerker.

Een mooie actie van AH.
Iedereen fijne kerstdagen en alle winnaars veel plezier met het pakket.
Atsje Straatsma

Geen opmerkingen: