woensdag 31 juli 2019

ZOMERBERICHT 5; BEIJUM, KOM GRATIS GOLFEN BIJ PITCH & PUTT


"Op 23 augustus zijn alle Beijumers uitgenodigd om tussen 16 en 20 uur gratis te komen golfen, footgolfen of te footdarten."

Het duurt nog even, maar met inzendster Atsje Straatsma, tegenwoordig tevens medewerkster van Pitch & Putt, sprak de Beijumblogger af dit bericht drie weken tevoren te publiceren om vervolgens een paar dagen voor de bewuste dag een reminder online te zetten.


Om niet dagenlang het voorgaande treurige bericht bovenaan op Beijumnieuws te hebben staan, de achtergronden zijn ook nog steeds niet helemaal helder, nu alvast dit wat opgewektere bericht bovenaan (zodat mensen die googelen op dit Beijumblog een vrolijke uitnodiging op de voorpagina zien).


Zal het een nieuw wervend concept zijn? Nodig een hele wijk uit en doe aan klantenbinding. Half februari was het Groninger Museum afgeladen vol met Beijumers die gratis dit museum mochten bezoeken, zie nog eens dit bericht


Goed voorbeeld doet goed volgen. Schrijf in uw agenda wijkgenoten...23 augustus plezierig en gratis golfen in uw gemeenschappelijke achtertuin...Recreatiepark Kardinge.

Golfen een elitaire sport? Niks niet....iedereen is welkom.

Pitch & Putt heeft sinds vorig jaar twee nieuwe eigenaars. Bianca en Erwin uit Beijum. Wellicht in het komende najaar een kennismaking met deze twee ondernemers.

Geen opmerkingen: