zondag 26 mei 2024

FCK PVV?


 Kinderen hebben nog geen weet van politiek. Het jongetje of meisje dat hier (foto bij de Aldi) af en toe in een zitje achterop de fiets zit zal er niet mee bezig zijn.

Maar dat FCK-welke partij dan ook, je wint er niks mee. Er spreekt afkeer uit, dat wel. En het heet Vrijheid van Meningsuiting.

Het politieke klimaat is momenteel niet best in dit land. Veel geschreeuw en gescheld via de socials. Politici die graag uitdelen maar niks kunnen incasseren. Wilders bijvoorbeeld. Om niks piepen en Fortuin uit zijn graf halen. En maar Timmermans demoniseren. Of Kaag (heks). Slappeling. En vanzelfsprekend nooit een premier of vader des vaderlands.

Maar dat FCK PVV...kwaitnait. Ook slappe hap.
Wilders en zijn 'partij' moeten het mooi gaan proberen. Dat wordt lachen. En alles wat mis gaat ligt natuurlijk aan anderen. Aan links, aan de rechters, de journalisten, de EU...
Zo voorspelbaar..

Reeds in 2008 te Beijum: Wilders als extremist

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer deze mensen hun afkomst zo erg verraden En dan ook nog bijna over de rug van je eigen kind.Sneu en dat wil dan nog gaan beginnen met opvoeden.

Anoniem zei

De moraal : er moet VEEEEL meer censuur komen !

Anoniem zei

Waarom geef je zo veel aandacht aan die blonde pruik, het lijkt wel een obsessie.

Anoniem zei

Fuck mensen die PVV stemmen en fuck mensen die net doen alsof dat acceptabel en normaal is. Sta op tegen extreem-rechts.

Anoniem zei

Op 06 juni sta ik zeker op! Dat stem ik weer op de PVV.
Leve de man van de PVV!

Anoniem zei

Alleen simpelen van geest stemmen pvv

Anoniem zei

Iedere Beijumer weet toch al járen dat de blogger een "fact-checkende" AIVD-trol is ?!