woensdag 1 mei 2024

WEKEN ONDER DE PANNEN MET EEN NIEUWE BEHANDELMETHODE

Er gaat binnenkort een nieuwe therapie ingezet worden. Doel, benen behouden en weer gaan lopen. Het is een zwaar proces waarbij deze blogger regelmatig de bodem aanraakt. Maar het gaat goedkomen mensen.

Schreef deze bloger ca twee weken geleden.

Daar ga je je dan als voorheen altijd kerngezonde man. Zie foto.

Met de rolstoel in een gehandicapten busje. Op naar bevrijding. Tenminste, dat zou zomaar kunnen... De nieuwe therapie is vandaag begonnen.

Vier maanden lang elke werkdag naar Hoogeveen op en neer om daar twee uur hyperbare zuurstof tot me te nemen. Het schijnt zeer goede resultaten te hebben op het gebied van chronische botinfecties (osteomyelitis).

De hele zomer lang, tenzij het binnen in het been weer gaat escaleren en er weer een operatie nodig is.

De lezer hoeft deze blogger niet zielig te vinden, hij is weerbaar en optimistisch zat (met af en toe een dip).

Deze informatie wordt hier gedeeld zodat lezers weten dat deze blogger elke werkdag tussen kwart over twee en kwart voor zeven niet in Beijum is. Nee, ondergetekende verantwoord zich in deze niet naar lezers, het is om duidelijk te maken dat de spoeling wat betreft blogberichten dunner kan zijn.

Kop ter veur mensen. Graag foto's opsturen en tip/kopij sturen. Laptopje gaat mee de bus in. Beijumnieuws blijft hoe dan ook in de lucht.

Tis lullig...mor nait soezen...komt goud...

2 opmerkingen:

Henk Kamminga zei

Ik wens je veel succes en kracht toe met deze nieuwe therapie, Johan. Een familielid van mij heeft veel baat gehad met deze zuurstoftherapie.

Anoniem zei

Veel succes