dinsdag 16 april 2024

ER WAT VAN MAKEN IN HET ZIEKENHUISDeze blogger ligt nog steeds in het UMCG en hij tracht er het beste van te maken. Dat klinkt erg cliché, maar hij voelt een keuze. Donker en diep pessimistisch tegen zijn eigen ziekteproces aankijken, of de zonnestralen ook zien. De hoop. Het vertrouwen in het zelf genezend vermogen van het lichaam.
Dat laatste is een dingetje, getuige de vijfde operatie van afgelopen donderdag.

Er gaat binnenkort een nieuwe therapie ingezet worden. Doel, benen behouden en weer gaan lopen. Het is een zwaar proces waarbij deze blogger regelmatig de bodem aanraakt. Maar het gaat goedkomen mensen.

Dank voor de foto´s en het meedenken om Beijumnieuws in de lucht te houden. Gek, zelf niet in Beijum aanwezig zijn maar wel berichten kunnen maken die snel online gaan. Zoals het ongelukkige ongeluk vanochtend en het incident gisteravond in de Hylkemaheerd.

Beijumnieuws zal nog niet op volle toeren kunnen draaien. De nieuwe therapie zal binnenkort elke werkdag in Hoogeveen worden ondergaan. Hulp en tips van het Beijumnieuws-netwerk is meer dan welkom.

Foto boven, a room with a view. Laptopje bij de hand is prettig tijdens een opname. Evenals een smartphone, bellen, appen, etc.

Foto links, een maffe bus reed voorbij. Rechts: wat een verlangen om weer te gaan (hard)lopen. Jaloers makend. Realiseer je hoe blij je mag zijn als je gezond bent.

Beneden, kunst in het ziekenhuis. Een gratis hug. Moeten we misschien wel meer doen.

Komt goed mensen. Als er wat te schrijven valt, gedichtjes, teksten, etc. Weest welkom. Beetje dagbesteding voor de blogger....

Evenals foto's en kopij/tips. Beijumnieuws@hotmail.com

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Respect voor je vermogen de lichtpuntjes te blijven zien Johan. Ik duim met je mee voor een goede afloop. Sterkte!
Liesbeth

Anoniem zei

Toy toy toy Johan. Fijn je even gesproken te hebben. Waar zijn de foto's? 😜

Anoniem zei

O jee Johan, super dat je zo positief blijf!!! Heel veel succes met de nieuwe therapie. Kun je een tipje van de sluier oplichten wat dit inhoud?