woensdag 10 april 2024

EEN TUSSENTIJDSE OPERATIE (Medische update)

Niet schrikken, maar deze blogger ligt morgenvroeg weer voor een spoedoperatie in het UMCG. Daar koketteert hij liever niet mee, dit is even weer een bericht om de vele lezers op de hoogte te stellen. Want kans dat 'de productie' aan berichten tijdelijk stokt.

Het wordt de vijfde operatie in ongeveer vijf maanden tijd. En die is nodig. In de vorige update stond dat waar in her rechter been een knie hoort te zitten, cement is gedaan, een zogenaamde spacer (via de link).

Die spacer veroorzaakt onrust in het been en gaat als het ware aan de wandel. Verplaatst zich. En dat zorgt voor ontstekingen, iets wat nu net niet moet voor een finale-operatie. Die staat nog steeds voor acht mei op, al is het al met al nog wat onzeker.

Dus beste lezer, hopelijk is het een tussentijdse operatie, als opbouw naar een uiteindelijk verlossende operatie. Doel is om het rechter been te behouden.

Het valt allemaal niet mee. Een week in het ziekenhuis? Twee? Complicaties? In elk geval erg vermoeiend.

De blogger zal via dit medium af en toe over de toestand informeren. De berichtgeving op Beijumnieuws zal voor zover mogelijk doorgaan. Dat geeft plezier en energie i.p.v. dat het energie kost.

Idee├źn, tips, kopij of foto's blijven welkom via Beijumnieuws@hotmail.com

1 opmerking:

Bo zei

Heel veel beterschap. Wat veel pech heb je steeds