donderdag 25 april 2024

ZATERDAG WEL EEN KINDERVRIJMARKT BIJ DE DOM HELDER CAMARASCHOOL

 


Er kwam via Facebook nogal wat commentaar op het blogbericht van een paar dagen geleden waar in stond dat de reguliere grote vrijmarkt op het voetbalveld wederom niet doorgaat. Zie dit bericht

Vanuit Kidsclub Beijum kwam kwamen bovenstaande flyer en onderstaande tekst binnen:

Beijum krijgt weer een vrijmarkt

Beijum krijgt op Koningsdag weer een vrijmarkt. De Kidsclub Beijum houdt in samenwerking met IKC Dom Helder Camara op 27 april van 10.00 tot 12.00 een kindervrijmarkt op het schoolplein. Kinderen uit de hele wijk mogen, na aanmelding, hun kleedje neerleggen en hun spulletjes verkopen. Wat spulletjes van papa, mama, opa of oma mogen natuurlijk ook uitgestald worden.

Het idee voor de markt kwam vanuit de Kidsclub. Er wordt al een aantal jaren niks georganiseerd en daarom stond de Kidsclub lastminute op om samen met de school te zorgen dat er toch weer iets gezelligs te beleven is in de wijk. Verkopen, snuffelen, je mooiste parel scoren en: elkaar ontmoeten. Voor een vergunningaanvraag was het al te laat, daarom is het een kleinschalig evenement geworden. Hopelijk is dit de opstap naar een grotere vrijmarkt volgend jaar. Heb je daar nu al ideeën over of wil je helpen? Neem dan contact op met de Kidsclub Beijum.

Wie zijn of haar kleedje wil uitspreiden op Koningsdag, kan zich nog aanmelden. Er zijn nog enkele plekken. Zie daarvoor de QR-code op de flyer. Iedereen is welkom om langs te komen. 

Geen opmerkingen: