woensdag 1 juli 2009

AANSTAANDE ZATERDAG NEW ATTRACTION FESTIVAL


Komende zaterdag vindt in recreatiepark Kardinge het traditionele New Attractionfestival plaats. Het programma zit goed in elkaar getimmerd:
Dit cultuurfestival voor jongeren is een mix van urban muziekstijlen, visuals, dans, sport en lifestyle. De organisatie weet niet alleen ieder jaar opnieuw succesvolle nationale en internationale artiesten en acts naar Groningen te halen, maar ook verrassende nieuwkomers te presenteren. Nationale topacts die deze zaterdag sowieso naar Groningen komen zijn onder andere Fouradi, Jiggy Dje, Appa, Def Rhymz, Maikal X, GMB, Spacekees, Goodfellas DJ Team en Dicecream. Tussen alle landelijke toppers staan dit jaar de Groningse acts Desean, Kas-M en Wenki, Us, Kraantje Pappie, Nzovoort en Celtjo.http://toerisme.groningen.nl/nederlands/evenementen/new-attraction-zet-kardingerplas-op-z---n-kop
Het blijft niet bij bovenstaande topacts:Naast de muzikale programmering is er meer. Dit jaar krijgt de dansprogrammering een prominentere plek op New Attraction. Ill Skill Squad geeft een cross-over theatershow van Breakdance op klassieke muziek en er zijn Breakdance Battles met de top crews Got Skills, ADHD, Extra Ordinary Gentlemen, Team Groningen, Hustle Kids en TNT uit Duitsland.

Geen opmerkingen: