donderdag 2 juli 2009

ZONDAG KINDERCARNAVAL

(ingezonden persbericht)

Kindercarnaval Beijum zondag 5 juli 2009

Voor de vierde keer organiseert Nos Cultura de levendige en bonte straatparade die de afsluiting vormt van een aantal activiteiten: het Kindercarnaval.

Met het Caribische Kindercarnaval wil Nos Cultura niet alleen de Caribische gemeenschap in Groningen de kans bieden om zich flink positief te profileren, maar ook de overige betrokken vrijwilligers aanzetten tot kennismaking en samenwerking, om zo op een opbouwende manier met hun woonomgeving bezig te zijn! In het project werken scholen, buurthuizen, politie, welzijnsorganisaties en vrijwilligers samen.

Start: 15.00 uur Onnemaheerd bij Dom Helder Camara.
Route: Amkemaheerd, Emingaheerd en Winkelcentrum West.
Einde: 18.00 Winkelcentrum West

Swinda Stamper vertel u graag meer over het Caribisch Kindercarnaval! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-26 69 95 77 (Swinda Stamper).

De pers is van harte uitgenodigd om vanaf het terras van Aboeng de parade te bewonderen. Aboeng, Amkemaheerd 361b. Streeftijd is om daar rond 16.00 uur langs te trekken.

Foto's zijn welkom om later te worden gepubliceerd. Bekijk ook de video's van vorig jaar: http://beijumnieuws.blogspot.com/2008/06/zomercarnaval.html
(bedankt Liesbeth, zie reactie hieronder; aan vakantie toe)

2 opmerkingen:

Liesbeth zei

Zaterdag????

Karin zei

Vage bedoeling die carnaval, via een meisje Tani die mijn dochter vertelde dat ze 2e was geworden bij de miss verkiezing hoorde we dat er weer kindercarnaval was in beijum.
Nergens posters die in beijum hangen dat het vandaag is.
Jammer wij gaan 2dgn er ff tussenuit had het graag willen zien.
Helaas ook geen beelden van Johan :-(