vrijdag 3 juli 2009

ONDERTUSSEN BIJ DE BOERDERIJUM

De afgelopen dagen zijn speeltoestellen geplaatst bij de Boerderijum. Die maken, samen met de nieuwe dierenverblijven, dat de Boerderijum meer de gestalte krijgt die het zou moeten hebben. Want, wat is een kinderboerderij zonder dieren en zonder speelmogelijkheden? 

Het voorbereidende werk werd een paar dagen geleden gedaan door deze mijnheer van Stichting de Zijlen, zie foto rechts. Hij was bezig om de tuin op orde te maken en dit gebeurde met de nodige aandacht en zorg. U kunt hem hier bijna dagelijks aantreffen en een consumptie bij hem bestellen op het terras. Hierboven ziet u een groepje kinderen van kinderdagverblijf de Mallemolen samen met een der begeleidsters. Wat een ontzettende contrast met een half jaar geleden toen de Mallemolen nog in een gewoon woonhuis zat langs de wijkring.
Voor Beijumers met kinderen die niet op vakantie gaan is de Boerderijum een uitkomst. Er zijn ijsjes, er is wat te drinken, je kunt er spelen en er is goed personeel.

De enige klacht die ik heb is dat alles zo lang duurt voor het op orde is. Graag de dieren ook zo spoedig mogelijk laten 'invliegen' richting de Boerderijum! Maak er svp zsm een ├ęchte kinderboerderij van.

Geen opmerkingen: