zaterdag 25 augustus 2018

ALLES IS KLAAR VOOR DE SPIJKER EN SPELWEEK (Timmerdorp Beijum)
"Er mogen alleen kinderen op de foto die geen gekleurde sticker op hun shirt of truitje dragen."

Het hout voor Timmerdorp Beijum ligt al weken klaar op het terrein van het Trefpunt, zie foto helemaal beneden. Er staat ook een soort van tribune klaar op het terrein, alsof er een voorstelling zal worden gehouden. Overmorgen begint de vijfde (als de blogger zich niet vergist) editie van de Spijker en Spelweek van Beijum.

Gisteren konden kinderen zich reeds inschrijven (door of met hun ouders) in het Trefpunt. En wel bij de tafel waar we twee dames, Liesbeth (links) en Marcella zien zitten, twee dames die zich de komende week uit de naad zullen gaan werken om tweehonderd (!) kinderen een aangename vakantie-week in eigen wijk te bezorgen. Zie foto boven.

Vanzelfsprekend doen genoemde dames dat niet alleen, er staat maandag een heel team van vrijwilligers en een enkele professional klaar om de kinderen te begeleiden.

Zie ook het voorgaand bericht Er hebben zich nog een paar vrijwillige ouders aangemeld om mee te helpen om de Spijker en Spelweek wederom tot een succes te maken..

Terwijl ondergetekende dit bericht schrijft wisselen regenbuien en zon elkaar af. Timmerdorp Beijum zal onder normale zomerse Hollandse weersomstandigheden worden gebouwd. Een regenbui kan, maar je moet er toch ook niet aan denken dat het festijn voor de kids onder de tropische omstandigheden zouden plaatsvinden zoals we die twee, drie weken geleden hebben beleefd.

We beleven de digitale privacy-tijden, tijdens de Spijker- en Spelweek zullen kinderen die niet op de foto mogen een gekleurde sticker op hun kleding dragen. Althans niet close up. Een overzicht-foto van pakweg tien meter afstand zal, mag en kan geen probleem zijn.

Dit heeft de organisatie van de Spijker en Spelweek zo besloten.
Een prima oplossing wat betreft deze blogger. Helder. Duidelijk.Geen opmerkingen: