donderdag 9 augustus 2018

HOERA HET REGENT!

 
Normaal gesproken is regen de vijand van vakantievierders. Maar niet dit tijdens deze merkwaardige zomervakantie. Wat een feest, het regent.

De Beijumblogger is vandaag teruggekeerd in het Beijumse en hij zal heel af en toe een bericht op Beijumnieuws laten binnendruppelen.

Over druppelen gesproken, wat heeft het de afgelopen pakweg anderhalf uur even heerlijk gehoost.
Sommige stukken bermen liggen er rood verkleurd uitgedroogd bij in de wijk, de natuur smacht naar water.

Beijumnieuws houdt nog even vakantie, er zijn berichten ingezonden over o.a. de aanpak van de noordelijke wijkring, waarvoor dank. Publicatie volgt later.

Nog even over de twee voorgaande DvhN/berichten. Wonderbaarlijk hoe vaak die zijn gelezen, door veel meer mensen dan dat er abonnee-houders in de wijk zijn. De blogger houdt het in eerste instantie op een open zenuw in de wijk. Veel Beijumers voelen een trigger als het Dagblad weer eens in hun ogen negatief over de wijk schrijft. De inhoud van het krantenbericht was eigenlijk helemaal niet zo verkeerd, maar noem het beter een reportage dan een ´Wijk aan het Woord.´ Ongelukkige kop, maar daar kan de journalist in de regel weinig aan doen. Ondergetekende heeft niet de indruk dat het de intentie van het Dagblad is geweest om Beijum als Tokkie-wijk neer te zetten.

Wordt later vervolgd.

Geniet van de regen tijdens deze vakantie. Nooit gedacht dat dit nog eens een oprechte vakantie-tip zou worden/zijn.

Geen opmerkingen: