woensdag 21 februari 2024

GRIEZEL, OVERSTEKEND GROOT WILD OP DE AMKEMAHEERDHet moet toch niet veel gekker worden in Beijum.

Er zijn grenzen...

Lezeres Gerda reed vanmiddag over de Amkemaheerd. Tussen de Bekemaheerd en de Dijgersmaheerd in. De benzinepomp wad reeds in zicht. En ze kwam wat tegen...Foto boven, moet je daarvoor stoppen? Of mag je zo'n griezel ook platrijden?

Gerda schreef erbij:" Wat ik vandaag voor m'n auto had! Het ging ook nog oversteken. Ik was even niet in Beijum maar in Juassic Park." Een film uit 2022, JF.

Enig idee wat dit voor actie was Gerda? "Ik heb geen idee...Mijn dochter die de foto's maakte en ik hebben er erg om moeten lachen. De dino heeft ook nog even gezwaaid. Het leek al met al best hilarisch...overstekend wild!"

Oproep, wil de jongeman op de rechter foto zich even melden om het achterliggende verhaal op te kunnen tekenen? Of, bij nader inzien...is het een jongedame?Beijumnieuws@hotmail.com

(De opmaak van dit bericht haperde even) 

Update 23.35 uur...'Dino' reageerde: 'Hallo,

Ik weet misschien wel of misschien niet wie de Dino is. De Dino wil wel privé blijven maar kan altijd een leuk gesprek houden. De intentie van deze actie is om een glimlach op gezichten te brengen. Er wordt al genoeg gemopperd in de wereld. En volgens mij is dat aardig gelukt.

Ps. hou Beijum in de gaten want hij loopt zeker een paar keer rond ;). '

JF, beste lezers...als jullie Dino in de wijk tegenkomen, maak even een foto. En Dino...geen verkeer in gevaar brengen, ok!?

Geen opmerkingen: