zaterdag 10 februari 2024

CROISSANTJES EN HONDENSPELLETJES BIJ HOOGENBERG

'S ochtends vroeg een lekker croissantje kopen in de wijk? Kan gewoon. Ze moeten thuis wel even in de oven. Warm is toch lekkerder en knapperiger.

Waar? Voor wie?
 
Zie foto boven. Ziet er lekker uit. Of?
 
Er maar niet langer omheen draaien. Het zijn lekkernijen voor honden.
 
Zie ook de overige foto's. Komen uit Dierenspeciaalzaak Hoogenberg in Winkelcentrum Beijum.
 
Een walhalla voor honden.
 
Ze (de baasjes) kunnen er niet alleen terecht voor lekkere snacks, de honden kunnen ook hun intelligentie verbeteren, getuige de spelletjes die er ook te koop zijn. Zal er ooit een tijd komen dat je met je hond kunt gaan scrabbelen of ganzenborden? 

In 2017 ging een bericht over de winkel viraal op Beijumnieuws. Voor de lust had iemand zich er in een hondenkooi opgesloten, zie nog eens dit bericht

De Beijumblogger loopt regelmatig met veel plezier de speciaalzaak binnen. Hij ziet riempjes, halsbandjes, tuigjes. Met een beetje fantasie stelt hij zich voor dat een SM-er zich erg in de winkel thuis voelt.

Eigenaresse Sandra Hoogenberg houdt zich ondertussen dapper staand in haar winkel. Dapper? Nou ja, gemakkelijk internetboodschappen kunnen doen en een teruglopend winkelcentrum maken het er allemaal niet makkelijker om.

Mooie winkel. De blogger komt er graag even. En hij denkt dan met weemoed terug aan de tijd dat vader André Hoogenberg en zijn vrouw (†) er dagelijks stonden. Zie ze beiden nog eens op de onderste foto in dit bericht

1 opmerking:

Bo Kilf zei

Geweldige dierenwinkel. Kundig, super vriendelijk! Koop er graag voor mijn dieren. Sandra is de kanjer