woensdag 26 juli 2017

SM- SEKSMANNETJE SLUIT ZICH IN BEIJUM OP IN HONDENKOOI....


"Hij pakte de bovenste kooi van de stapel, zette die op de grond, hij kroop erin en deed het deurtje op slot."

Het zijn zo van die dingen in Beijum die je ten gehore komen, dat je spijt hebt dat je er niet met de camera bij was.

Gistermiddag liep een man in een spijker-rokje en met een panty aan de dierenspeciaalzaak van Discus Hoogenberg binnen en sloot zich op in de hondenkooi die we op de foto zien. Winkelcentrum Beijum. De blogger heeft geen idee of de man de voorbeeld-hond er eerst uit heeft gehaald. Zie foto.

Waarschijnlijk wel, met z'n tweeën moet het een beetje krap zijn.

De man schijnt genoten te hebben, hoorde ondergetekende vanmiddag in de winkel, hij schijnt zich zelfs een paar minuten van binnen aan de kooi te hebben vastgeketend.

Eigenaresse Sandra, waarom heb je geen foto gemaakt? "Ik was zo verbaast dat ik daar niet aan gedacht heb. Maar ik vertelde de mijnheer wel dat er ook kinderen voorbij konden lopen."

Was het een SM-mijnheer? Breed lachend: "Geen idee, het leek er wel op."

De Beijumblogger loopt regelmatig met veel plezier de speciaalzaak binnen. Hij ziet riempjes, halsbandjes, tuigjes. Met een beetje fantasie stelt de blogger zich voor dat een SM-er zich erg in de winkel thuis voelt. Je kunt jezelf er ook nog eens in een kooi opsluiten, wat wil een mens die sadomasochisme als seksuele voorkeur heeft nog meer?

De door Beijumers gewaardeerde dierenspeciaalzaak heeft er zonder dat het er bewust van is misschien wel een klantenkring bij die niet zo met dieren bezig is, maar wel met iets heel anders....

Update 20.50 uur; bericht wordt massaal gelezen. Sandra Hoogenberg, hoe lang heeft het allemaal geduurt? "Het heeft al met al wel vijf minuten geduurd, de man liep daarna gewoon weer de winkel uit."

Update 27/7; 21.15 uur...het bericht gaat viraal.
Zou de man die zich in de kooi had genesteld en waarschijnlijk uit Beijum komt anoniem zijn verhaal willen doen? Beijumnieuws@ziggo.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

Volgens mij is het de nudist die jarenlang in de Gezinsbode en advertentiebord AH Beijum heeft geadverteerd dat hij een huishouder zocht terwijl hij naakt in zijn woning wou rondlopen.