maandag 17 juli 2017

COLUMN UIT LEWENBORG (61)


Even een pauze.

De laatste tijd zit ik niet lekker in mijn vel. Er gebeuren te veel dingen in mijn privé leven die ik een plaatsje moet gaan geven. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Nee, hier is verwerkingstijd voor nodig. Mijn lichamelijke problemen, komen geestelijk hard aan. Dan gebeuren er in de familie ook erg nare dingen, wat ik niet zo 1,2,3 kan loslaten. Ik maal, ik dub, ik zit even in de knup.


Schrijven doe ik graag en zat dan ook gebogen over mijn toetsenbord om er een column uit te knallen. Het wil niet, lieve volgers. Ik ben leeg… Ik loop over. Het enige wat er aan tekst voor mij op het beeldscherm kwam te staan, was verdriet en nog eens verdriet. Het ene stapelt zich op het andere.

De emmer is overgelopen. Geen enkel positief woord zit er tussen. Hiermee ga ik jullie als lezer niet mee lastig vallen.

Deze column is dan ook kort. Na de schoolvakantie hoop ik er weer met goede moed tegenaan te kunnen gaan. Alvast bedankt voor jullie begrip en ik wens jullie een fijne vakantie. Deze vakantie ga ik gebruiken om mezelf bij elkaar te rapen. De wereld kan soms zo hard zijn…

Groetjes van jullie columniste uit Lewenborg.

2017©Vlindertje73

Wil je meer van mij lezen dan alleen deze column? Klik hier!


1 opmerking:

Anoniem zei

Hoop dat alles weer goed komt, lees je collums met plezier