vrijdag 14 juli 2017

STADSBEHEER 050, KUNNEN JULLIE AUB....


Wie de berichten op Twitter over Groningen een beetje volgt kan regelmatig vragen of klachten richting Stadsbeheer050 tot zich nemen.

Stadsbeheer050..., daar en daar liggen tegels los. Stadsbeheer050, weten jullie wel dat daar en daar het gras niet gemaaid is? Dat daar en daar een geknakte lantaarnpaal staat. Dat daar en daar lelijke graffiti is aangebracht. Kunnen jullie daar wat aan doen?

De Beijumblogger vraagt voor een keer ook de aandacht van de mensen van Stadsbeheer050, en wel voor het volgende.
Geachte Stadsbeheer, u hebt het vast razend druk met al die Twitter-meldingen. Maar zie foto rechts, dit bord in Beijum geeft al langer dan een jaar verkeerde informatie. Het wijst wandelaars en (brom)fietsers naar rechts als ze richting Bottemaheerd en Sibrandaheerd willen. Ze worden bijna het Beijumerbos ingestuurd, want beste mensen, genoemde heerden liggen LINKS!

Zouden jullie dat bord willen aanpassen voordat er nog meer mensen in Beijum gaan verdwalen? Dank u wel.


2 opmerkingen:

Han zei

Sommige dingen hebben tijd nodig, Johan. Ik had het ook al (heel wat maanden geleden) geconstateerd, maar tot nu toe lijkt niemand er zich iets van aan te trekken. Misschien zelf maar eens met een laddertje, schroevendraaier of verfkwast aan de gang???Burgerzelfhulp, heet zoiets....

Ria zei

Melden op de website van de gemeente kan ook. Of met de app.

Dan weten ze gelijk waar precies, want deze foto is hierin niet duidelijk, de omschrijving ook niet. Vind ik dan.

https://gemeente.groningen.nl/melding-schade-vuil-in-uw-buurt