zondag 2 juli 2017

FOTO'S VAN DE KARDINGERUN Honderden sportievelingen liepen, zwommen en klauterden vanmiddag door Sport en Recreatiecentrum Kardinge.

Lezer Jans was aanwezig en hij stuurde de foto's die hier zijn te zien. Hij schreef erbij: "Ik heb vele jaren toegekeken, volgend jaar maar eens meedoen?| 

De Beijumblogger heeft nog nooit meegedaan, hij beperkt zich tot fitnessen en de 4mijl-loop en de Plantsoenloop.

De Kardingerun moet van een heel ander kaliber zijn, na die uitgelopen, gezwommen en geklommen te hebben, moet je wel bijna een week spierpijn hebben.

Zie foto's. Het bijschrift van de Kardingerrun voor bikkels is niet zomaar bedacht.
Je moet toch écht een bikkel zijn om deze barre en heldhaftige run te voltooien.
De KardingeRun is een mudrace/obstacle run voor echte bikkels. De start vindt plaats in de 400 meter hal van Sportcentrum Kardinge. Vanuit daar zijn voor de vierde editie routes uitgestippeld over 5, 8 en 16 kilometer, waarbij deelnemers op de 16 kilometer 2x 8 kilometer afleggen. Deze routes lopen door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen. Tijdens de run kom je spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het uitdagende parcours.
Ook de ouder-kindloop is deze editie weer een onderdeel van de Run. Hieraan kunnen ouder(s) (of een andere volwassene) met hun kid(s) (maximaal 2 per volwassene) deelnemen aan de Run door het 5 kilometer parcours af te leggen!
Zie ook de spectaculaire video van twee jaar geleden
Update 23.30 uur, er werden ook videobeelden gestuurd, ze filmpje beneden.

Geen opmerkingen: